Tugce1803 Sanki bu postu açmamı bekliyormuş gibi🤦🏻♀️Karın ağrım arttı, tuvalete gittim ve lekenme gelmiş bu ay da geçti🤦🏻♀️
__birafitap__ Tugce1803 benim de 5 gün geçti adet belirtim yok çok üşüyorum ve 5 gündür aşırı mide yanmam var o kadar inşallah güzel haberler alırız 🤦♀️
Gupssse Didemmmmm hikayemiz benzermiş benim de 2 kurtajim var ve testlerde hiç bir sey çıkmadı. Bat tarihim 13 nisan .ınsallah biz de bir gün şükür hamileyim deriz 😊
Didemmmmm Gupssse kader ortağıyız desene canım. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz eminim. Belirtilerin var mı ovülasyon kullandın mı
zynb_ozkn Tugce1803 benim 21 mart yumurtlama günümdü 6 gündür adetim geçikti ama test yaptım çıkmadı adet de olmadım ilk defa böyle bişey yaşıyorum🙄
Gupssse Didemmmmm ovulasyon kullandım bu ay ama bilmiyrm bugün çok uyku bastı psikolojik de oalbilr onun dışında bir şey yok şu sira;(
sinber Tugce1803 ben 19 marttı 28 mart ctesi test yaptım pozitif kan da verdim snr tekrarladık şuan 4+2 yim canım sen nasılsın
sinber Tugce1803 bnm de sağdan geldi hala da sağdan devam ediyor hatta iki gün sağ kasık bel kalça bacak ağrısı çektim baya snr test yaptım
sinber Tugce1803 ve bir de test yapmadan önceki gün vc çıktıktan snr bi an içimden bişey aktı regl oldum sanıp vc geri döndüm baktım ki sperm gibi süt akmıştı resmen ıslatacak kdr
sinber Tugce1803 normalde regl olurken gelir mi ve hangi renk yerleşme olabilir mi sen kendini iyi tanıyan birisin farklıysa anlarsın