mertinannesii https://www.resimag.com/i/4ecb09d3910 Merhaba kızlar en ucuz bebek market sitesinden bu fileyi alacgm ama küveti a101den aldk 50 litrelik acaba kück gelir alp kullanan yada takan varmı
Nrs1234 mertinannesii bende burda bekliyom bari A101 den aldım fileyide burdan baktım olacak mı acaba 😹
Beyzasahin mertinannesii bende bimden almıştım 50litrelik aynı küvet ama filesi vardı filesi takınca aynı böyle duruyor
Ask_H mertinannesii canım küçük gelebilir demişlerdi olmuor demişlerdi bir postta okumştum e bebek mi cvil miydi neydi ordaki en büyüğünü alın filenin demişlerdi a101 ve bimden alınan küvetler için
mertinannesii Beyzasahin yaa beyzacm seni burda görmke cok güzl. sna youtubeden yazacktm korse icn ama kanalm olmadıgı icn yorm yapamadm. Korseyi bnde senin gibi almayı düşünüyrm sen kac beden aldn acaba 50 kilo ile hamile kaldm
Mrsakar Fileler standart değil canım iki boy oluyor, banada yengem küvet verdi filesini büyük olandan aldım ordan biliyorum
Beyzasahin mertinannesii canım 3 beden aldım hamileliğimin sonu nekadar olurum hic fikrim yok yada boyut olarak karnım nekadar cıkar bilemedim xl, l ve m aldım evdede s ve xs var 🙈🙈
mertinannesii Beyzasahin anladm canm evdede 2 tne s beden norml korse var birde senn aldgndan alacagm kademeli oldugu icin s olur die düşünyrm suan 15 kilo aldm doguma kadr kac olrm bilmiyrm;)