1994ozg meliccccc ağır yemeklerden uzak dur kuşbaşı et falan tarzı, bol su hafif yemekler yani bi çözümü yok maalesef kaynanaya selam😁
Akdenizbebisi meliccccc başlarda benimde çokkkk vardı 🤭afedersin ama yaşayan Gaz bombasıydım resmen 🤭🤭😂 zamanla değişiyor ama 🤭🤭🤭😅
58_edaygmr_58 meliccccc canım gaz yapıcak yemeklerdem uzak dur aslında normal böyle bir sorun olması Ama o post başlığı ney yaa
Annesininbali meliccccc canım soğan sarımsak turşu bide ayran icersem bendede çok oluyor bunlardan uzak durunca olmuyo sende dikkat neden olduğunu sende bulmaya çalış
TheNewMom Canım normal zaten az ye ama sık ye öğünleri böl gaz yapan yiyeceklerden uzak ol kızartma baharatlı hamur işi vs. Günde 1 tane maden suyu iç bol su iç evde bir takım hareketler yap squat vs bağışıklık sistemini çalıştırmak için kayısı ye ve kefir iç
meliccccc 1994ozg 🤭kaynamida nasil severim anlatamam mecbur kaldim🤣 tamm canim dikkate alicam cok saol❤
TheNewMom meliccccc ben ne yesem gaz yapıyor otomatikmen o yüzden bol hareket az porsiyonlu yemek canım ☺️
meliccccc Akdenizbebisi ayy bugun bende oyleyim resmen🤭 cok sevindim zamanla degistigine🙂cok saol canm
meliccccc TheNewMom canm bide kanamam vardi bi haftadir yatiyorum sukur kesildi ama.. yuruyemedigim icinmi diye dusunuyorum. Bugun bide cok yedim yemek meyve falan 😪 ayy bidaha tobee vallah azcik azcik yiyecem🤣
TheNewMom meliccccc bazı meyvelerde gaz yapıyo muz kabızlık yapıyo fazla yemem kiviyi öneririm canım Zamanla alışırsın zaten 😄
meliccccc 58_edaygmr_58 cevap verilmiyo canim yoksa yaa gecen de actim normal bi post kimse donmedi😥belki boyle dikkat ceker dedim😪 bugun cok yemek meyve yedim ondan oldu ozamn canm yaa bidaha dikkat edicem kesinlikle cok kotu bisey mis 😥