Dilekklc27 2 gündür karnımın alt kısmında rahim agzı galiba o bölge gecmeyen agrı var bu durumu yasayan varmı doktoruma ulaşamadım bugun yarın da pazar zaten yok ne yapcagımı bilmiyorum normal agrılar mı ne yapmalıyım
Krkas-turan76 Dilekklc27 Bende 2 gün aynı şekilde ağrı çektim 2 günün sonunda çok arttı doktora gitmen gerekiyor nst felan ister büyük ihtimal çünkü ben gittiğimde nst çekildi ve şancı açılmaya sebep oluyor açılmam olduğu söylendi.
Eylul_ Dilekklc27 bende korkmstm.ama normal dediler benm ozellkle yatarken oluyordu gece. Kendini üsutme fazla sicak tut
Dilekklc27 Eylul_ aynen gece uyumadım hiç normal agrılar olsunda cekerim şu durumlarda hastaneye gitmek bile istemiyorım
Krkas-turan76 Dilekklc27 Hayır nst bağlıyor sancin çıkarsa açılmaya bakılıyor çünkü sancı açılmaya sebep oluyor
Krkas-turan76 Dilekklc27 git git erteleme doktora şikayetini şöyle nst ister büyük ihtimal çünkü eğer sancin çıkarsa engellerler haftan da erken açılmaya yol açmadan.
Eylul_ Dilekklc27 hastaneler şu an tehlikeli pek hastaneye gitmenı önermyorm.ama sen bilirsn dayanlmayack derrcedeyse agrilarin git
Krkas-turan76 Dilekklc27 Vardır hastaneler tehlikeli yanlız kaş yapıyım derken göz çıkarmamaya dikkat etmemiz lazım.
Dilekklc27 Eylul_ bugun gittim agrılarım gecmedi çünkü ama doktor yoktu ebe alttan bakmak istedi izin vermedim nst baktı kalp atışları düzenli ama sancı cıkmadı anlamadım yarın doktoruna görün dedi çok agrı devam ederse
Dilekklc27 Krkas-turan76 dikkat etmeye çalıştım zaten 20 dk falan kaldım Bi yere dokunmadım eve direk geldim hemen üstümü degişip duş aldım Allah yardımcımız olsun
Dilekklc27 Krkas-turan76 aynen zaten kimse yoktu dogum katında dogumda da kimse yok ebede dedi zaten mümkün olduğunca gelme dedi su kanama olmazsa
Krkas-turan76 Dilekklc27 Amin aynen öyle nasıl oldun şimdi ne dediler çok zorlanıyoruz gerçekten insan gitmeye korkuyor gitmeyince korkuyor hakkımızda hayırlısı
Dilekklc27 Krkas-turan76 suan iyi gibiyim ama dün geceden beri ayaklarımın altına yastık koyup yatıyorum sancı cıkmadı nst de kalp atışları iyi ama alttan bakim dedi bende izin vermedim dogumu tetikliyor diye bakalım