Zehra333 Susamvemom Mrs40 Acaba önce bi test alıp yapıp öyle mi kan versem kızlar hemen tedbir almak istiyorum
Mrs40 Zehra333 direk kan ver kuzum bugğn kan ver bana kalırsa. Sonra kan sulandırıcı progestan ne varsa başla ağır geçiriyosun sen gerekirse ilk aylar ayağa kalkma lütfen ya
Susamvemom Zehra333 aynen bi test daha yap hatta alabilirsen erken gebelık testi al canım 2 sınde de ckarsa kan ver hemen doktora git
Mrs40 Zehra333 tedbir alman daha önemli ama zehra hamileyim düşüncesiyle verme kanı umutlanmamaya çalış ama yinede ver lütfen 🙏
Pnr95 Zehra333 canm dua et insallah vardr bndede boyle var gibi gorunuyodu snra adet oldum 1 gun sonra doktorda sagliksiz gebelik adet gibi sonlandrir kendini demisti aonraki ayda hamile kaldm agr is yapma yat dinlen masipdd varsa tutunur o insallah hayrlisi neyse o olur
Zehra333 Pnr95 sürekli yatıyorum zaten corona sebebiyle adliyede nöbet sistemine geçti O iyi oldu haftada 1 gün gidiyorum işe
Smskr0000 Canım merhaba inşallah hamilesin ikinci çizginin çok silik olmasıda gebelik var anlamına gelir derler herzaman ama daha çok yeni olabilir 👼🏼 Ben senin yerinde olsam özel bi hastaneye giderim acilkan testi veririm