Eded Kendini tutamayıp benim gibi ortak kız erkek giyebilecek renkte kıyafet alan varmı 😊 Çok heves ettim aldım 😊
Eded Kbrazcan kız krem sarı kırmızı yeşil flan al baksana değişiyor bazılarının ben öyle yaptım 🙈 Banada kız gibi dedi tütülü şeyler almamak için zor durdum 🤰
Elfn Kbrazcan kuzum bana 16.haftam da kıza benziyor kemik yapısından falan dedi 18.haftam da erkek dedi umarım değişmez ben emin olmadan bir şey almamıştım 😅
Eded Suzi93 ay gerçekten mi ne güzel bende baya zor tuttum şimdiye kadar ama bazısı 7 aylıkken flan alıyor ben yanlış mı yaptım acaba dedim bugün 😀
Suzi93 Eded ufak tefek şeyler alınır canım ne olacakki=) çok tatlı çıtçıtlı badiler şapkalar falan var hem kıza hem erkeğe giden=) sen çok alma ama canım yınede cinsiyet belli olunca daha çok alırsın=)
Dlktpl Eded cok sukur ıyı hatta kanama oldugu gun nasıl hareketler yaptı annesıne yaramaz saglıkları ıyı olsun gercekten zor
Rmys_krck2534 Eded Zeynebin_annesi Doktoruma söylicem bu ayki kontrolde, eğerki normal bi durum olduğunu söylerse sıkıntı etmem ama doktora gitmemi isterse mutlaka giderim ihmal etmem🤗
Dbkaya Eded var canm ben şuan 14+3 deyim oda takımı beşiği kıyafetleri biberonu emziği bebek arabası oto koltuğu ne var ne yok aldım eksiğim kalmadı artık karnım büyüyünce gezip alamam diye bitirdim
Elcnerdgn Bende aldım bi kaç güzel parça en azından kızda erkekte giyebilir model ve renkte aldım ☺ Çok heves ediyoruz ama napalım🙈🙈
ilaydanurhavvat Eded ayy inanmiyorum ne bu cesaret 😂22 haftlık oldum 30 a kadr bişey alamam 😋😍 çekingenim bu konularda
Melisbol Eded 11 haftaligim bende aldim Ufak tefek beyaz zibinlar 🙂 gri tulumlar🙈😊 saglikla gelsinlerrrr, birsey almadn durmk zoorrr