Kiymetlibebek Merhaba kizlar 24 haftalik hamileyim bebegim hareketlerini hissediyorum ama son bir kaç gündür bebek sanki vaginaya, rahim ağzına vuruyor pıt pıt cok tuaf his oluyor bu normalmi 🙈
30ekim19 Kiymetlibebek bende 23+2 yim bizimkide canı isterse hareket ediyor geziyor karnımın içinde ama hiç altta hissetmedim
Ruviiseem Kiymetlibebek bende 24 hafta çift yumurta ikizlerine hamileyim biri solumda kasığımda biri de sağımda göbeğimden kaç tık yukarıda kasığımda olan bebeğimin kafası da aşağıda olunca bende vajinamın üstünde pıtır pıtır vurduğunu hissediyorum doktor ellerini hareket ettiriyordur demişti 😆 dönünce daha kötü ikisi birden birbirini uyandırıyorlar ben uykusuz kalıyorum
Eslem13esila Kiymetlibebek sürekli oturduğumda midem ve rahmimde hissediyorum tekmelerini sanki yere kafa atiyomus gibi oluyo 😄
Deletedmom262 Kiymetlibebek bende 24 haftaligim bana da oluyor ayni sey duruşuyla ilgili normal endişe etme
Busimss Kiymetlibebek 25+1 iz bizde oglusumla asagı yukarı istediği her yere vuruyor ☺️ Normaldir bence
Ruviiseem Kiymetlibebek amin inşAllah hepimiz güle oynaya alalım bebeklermizi inşAllah sağlıcakla gelsinler
Dns Bende de oluyor normalmiş ama😊 25 haftalığız. Sizde ara ara su gibi akıntı, bazen kasıklara yakın ağrı oluyor mu peki?