Bsraylmzz Kizlar 3+6 haftalik gebisler belirtileriniz neler ?benim yumurta kiyma da tiksinti oldu goguslerim hassaslasti bel agrim var arada adet sancisi gibi sancilar oluyo
Kbr_71 Bsraylmzz adet ağrısıyla bir oluyo belirti zaten midenin bulanması ileride olur belki bünyeye bağlı baya erken öğrenmişsin kan verdin mi
Tatlisannedilekk Bsraylmzz cnm bnde 3haftalıkken öğrendim hamile olduğumu şuan 3buçuk aylık hamileyim. Çok uyuyodum, iştahım açılmıştı, göğüs hassasiyetim vardı, kasık ağrım vardı, birkaç şeyden tiksinmiştim kusuyodum.
Bsraylmzz Kbr_71 vermedim daha 1 ayin dolmasini bekliyorum dusuk cikar diye korkuyorum evdeki testim silik cizgi cikmisti
Bsraylmzz mmylmz son adet tarihini yazinca yaziyo ya ona gore seyettim ama evdeki testlerim 4 tane kadar yptim silik cizgi cikti
Bsraylmzz Malum virusten korkuyorum biraz daha bekleyip oyle gitcem testim cikarsa direk gitcem cok merak ediyorum cok istiyoruz 🤲
mmylmz Bsraylmzz oyle adet tarihine göre olmaz ultrasonda bellı olur canım döllenme süreleri farklı. 4 testte sılık mı cıktı? her gecen gun koyulaşması lazım sılık olması değil. aıle hekımımde nı kan ver kac haftalık olduğu anlaşılsın. seperın artış göstermesi lazım 2 gune 2 kat. doktora gitmesende kan ver mutlaka aıle hekımınde
Bsraylmzz mmylmz pazartesi veririm ancak hsfta sonu ya bizim aile hekimleri allah etmeye bizi gorunce ocu gormus gibi oluyolar ilgilenmiyolar ki disarda aliyolar kanlari 🙄