Gamzedngdn Kızlar beşiğimiz geldi bugün yorumlarınıza açığım anne yanı olmuyor sadece raylı değil vidalı yanı tamamen sökmek gerekecek onun dışında bayıldım 🌺
Nehir66 Gamzedngdn çok güzel sağlıkla büyüsün içinde kızın canım🥰🥰benim kızımında beşiği hepsi aynı 🥰çok güzeller
spiker_anne Gamzedngdn cook begendim sadece fikir amaçlı söyleyeyim cibinlik olarak baska alternatifte yapabilirsin hani bu gelin başı için satılan tüllerden kendin de takabilirsin ama şuanki de güzel saglikla huzurla büyüt 🌸❤❤❤
Happy_bebegim14 Gamzedngdn Cok güzel güle güle büyüsün icinde..By golden dan mı aldınız Canım.Bende dün sipariş verdim oda takımını memnun kaldın mı besikten buyuk mu kullanışlı mi canim
Gamzedngdn Nehir66 yaa öyle mi bize kayınvalidemler hediye olarak almış tereddüt etmiştim ama çok güzel çıktı sadece uyku seyi pek içime sinmedi ama o da değişir bişey sende kızını sağlıkla büyüt inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🎀
Nehir66 Gamzedngdn saol canım benim 🥰evet canım aynısından takım olarak aldık dolabı şifonyeri ile birlikte çok güzel 🥰iyi yapmış kayınvalidenler güzel olmuş
Gamzedngdn spiker_anne teşekkür ederim canım eve onu ben de farkettim fakat babaannesi hediye almış herşey dahil geldi içinde onları ben değişimini sağlıycam uyku seti de değişcek muhtemelen 🌺
Gamzedngdn Happy_bebegim14 evet by golden dan aldık valla baya kullanışlı büyüyen beşik olunca 8 10 yaşına kadar rahat yatar bu şekilde de 4 5 yaşına idare eder diye düşünüyorum sadece anne yanı olmuyor yan cephesi onun dışında hem kibar hem kullanışlı geldi bana güle güle kullanın sizde 🌺
Happy_bebegim14 Gamzedngdn canim içinde yorgan carsaf yaziyi besigin icini çeker misin merak ediyorum 😅
Gamzedngdn Happy_bebegim14 evden normalde çıkmıyorum canım ama malesef kocam kayınvalidemlerle aramızda karantina olması gerektiğini anlamıyor kendi annemle görüşmezken 😣
Gamzedngdn Happy_bebegim14 öyle yapıyorum artık napalım sokağa çıkma yasağı gelse de kurtulsa herkes 😆