Naren1 Prilam dr kullanan hamile bayanlar günde bi sefer diyor ama sabah içmeme rağmen bulantım kusmam geçmiyor iki tane içen varmı acaba bi yan etkisi olurmu
brnr09 Naren1 ben günde 3 tane kullanıyorum. Gece yatmadan 2 tane, sabah kalkınca 1 tane içiyorum. Baya idare ediyor beni.
Islim123 Naren1 ben ilk zamanlar sabah iki aksam iki içiyordum canım doktorum 4 adet içebilirsin korkma demisti
Kerem-inannesi Naren1 benm doktorum gece yatmadan once kullan ki ertesi gün icin hzirlikli olsun vücudun demisti ilk gunler biraz azaltmıştı ama benim bayagi kotu geçti o yuzden doktorum günde 2 defa iç oyleyse dedi oyle devam etmiştim.
Naren1 Kerem-inannesi ben sormadım henüz doktora Cumartesi bugün rahatsız etmel istemiyorum ama ilaç kesmiyo canımdan bezdim o derece yıprattı son üç gündür helede
Zeyn7 Bende eczaneye sordum bir tane dedi ama kesmedi bir sabah bir akşam içiyorum eğer çok çok kötüysem gece iki tane
AsyaNildaa Naren1 doktor söyledi hatta bunun yanında premesis diye bir ilaç daha verdi ama onu devlet karşılamıyor.ondan da bir sabah bir akşam içiyorum.iki hap da bulantı için ama yine de kesmiyor bulantimi malesef
inancin_annesi Naren1 yok normali bu zaten ben hep öyle kullandım doktor önerisi canm için rahat olsun . 1 tane az gelıyor cnku
Cigdemveminik Naren1 ben sabh iki tane öğleden snrada bitane olmak üzere günde üç kez içiyordm bi sorn olmadı