Ymr_yme Hatice1207 benim tup bebek tedavisiyle hamile jaldim her gittigimde alttan bakıyorlar 6 haftalik cok az duymuştum 13 nisanda tekrar gidicem net duymak icin korkma az duyarsanda hep alttan baktılar daha iyi duyarsin bisry olmuyor alttan riskli diye bisey yok
NurDemet 6+3 te karından kalp atışını göremedi vajinal baktı gördü, ama siz duymazsınız daha küçük dedi, birkaç hafta sonra duyarız inşallah.Allah herkesin evladını kendine bağışlasın.Sağlıkla huzurla kucaklarımıza almak nasip etsin.
Nzehra4654 Hatice1207 ah Benimde boş gebelik yaşamışlığım var kalp atışının önemini çok iyi anlıyorum. Ve tavsiyem mutlaka kaydedin o anı 💚 paha biçilemez oluyor ilk gebelikte hüsran yaşadığımızdan galiba.. ben şuan 14.haftadayım keseyi gördükten sonraki iki haftayı bekleyemeyip tam 6.haftanın ilk günü gidip duymuştum kendisini 💚 Allahım her anneye yaşat bu duyguyu. O an dedim ki keşke ergenliğe girdiğim Yaşta anne olsaymışım geç kalmışım 😂 hee bu arada duymamanız da çok normal arkadaşım da 12 haftalık şuan o 9.hafta da duydu çok yaramazmış bebek ses gelmemiş 😂 doktor bi anlam verememiş hatta
Hatice1207 Veeeee kalp atışlarını duyduk, Allah isteyen herkese nasip etsin. Mükemmel bir duygu çok mutlu olduk. Hepinize çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz.🤲🏼🥰
dmtbrcnr Omerve19 inşallah duyarsınız,herşey istediğiniz gibi olur 🙏🏼😊ilk zamanlar insan biraz tedirgin oluyor ama korkma sonra her şey yoluna girer korkuların yerini mutluluğa heyecana bırakır 🙏🏼🥰