sengulmehmet İzmirde devlet özel farketmez sadece iyi bir doktor arıyorum gerçekten iyi ve ilgili olmalı ayrıca temiz bir hastane benim ssk yok ve eşimden ayrıyım o yüzden lütfen daha hasas olursanız sevinriim
Demetdemircioglu sengulmehmet gaziemir nevvar salih devlette nezahat akay karatas hastanesindede aysel zabit onerebilrim karatasta muayene ucreti 85 dogum 2100 tl sanirim ben devlette dusunuyorum dogumumu 🙂
Fatmasp sengulmehmet Bende egepol hastanesine gidiyorum. Şükran Kopal Doktorumun adı tavsiye üzerine gittim çok sıcak kanlı bir kadın. 80 tl muayene ücreti 2600 Doğum ama Doğuma oda süsleme fotoğraf vs dahil galiba. 😊
Sinemkurtkarakussk35 sengulmehmet üniversiteyi beğeniyolar bende oraya başladım doğum ücretsiz hepsi ücretsiz ve gğzel yani tabi sgknız yok sizde nolur durum bilmiyorum.
Burcuckc sengulmehmet canm kent hastanesi tunç beye gidyorum hastane cok temiz zaten doktorda cok iyi ve ilgili ama ucretleri yuksek bayaga can hastanesini övüyorlar temiz ve ilgililer diye ve fiyatlarıda bayaga uygunmuş.bilgin olsun
Pinky86 Demetdemircioglu merhaba canim. Oncelikle saglikli bir gebelik diliyorum. Ben de aysel hanima gitmeyi dusunuyorum. Doktorundan ve hastaneden memnun musun? Sezeryana bakis acisi nedir? Ben biraz normalden tirsiyorum da 😁
Havva Burcuckc ben Can hastanesine gidiyorum Emre canverenler doktorum çok ilgili alakalı saygılı Güler yüzlü çalışanlar hastane çok temiz
Havva 80 lira muayene ücreti ama son kontrolümde 48 lira aldılar sanırım indirim olmuş haftaya cuma doğumum var sezaryen ve normal Doğum aynı fiyat 2500 ama epidural Doğum istersiniz 3000
Burcuckc Havva evet öyle duydum bende ama bnm özel sağlık sigortam olduğu için en baştan beri kent hastanesini tercih ettm hem hastanenin donanımlardan hemde doktorumdan memnun olduğumdan dolayı zaten 2 ay kaldı doğuma ama soranlara bende can hastanesini öneriyorum.
Dilekiscn Egepol hastanesi bülent turgut ay ilgili güler yüzlü ve her zamn ulaşabilecegin doktor.kesinlikle tavsiye ederim
GoNCa sengulmehmet canım kordon kadın doğum hastanesinde dr. Cavit mete tarcan var inanılmaz bir doktor ❤
Aysglbrt sengulmehmet özel ata sağlık yeni gitmeye başladım Dr.Pınar Erkan beğendim ben baya ilgili doktor👍🏻
Bahar9235 sengulmehmet tınaztepe aylin barbaros zaten birçok doktor yazılmış ben ssk konusunda sana yorum yapıcam özel hastahanelere gittiğinde analık hakkından yararlanmak istiyorum siye söyle doğuma kadar devlet senin sigortalı gibi yararlanmanı sağlıyor ücretlerden