Elifece Merhabalar . 18 haftalık hamileyim . Son kontrolümde doktor bebeğin 3 gün geride dedi , yumurtlaman 3 gün geç olmuş olabilir dedi . Bu önemli bir şey mi 😢😢😢😢😢
Vildan007 Elifece endişelenme benekler bazen ılerı bazen geri gıdebılıyor benımde gecen ay 3 gün geriydi şimdi 6 gün ileride 🤗
pamuksekerinannesi Elifece Benimde ilk zamanlarda bi kontrolümde 1 hafta geri çıkmıştı sonra 2 gün ileride çıktı en sonda 1 hafta ilerideydi hiç sorun edilecek bişey değil. Öyle olsa zaten doktor söyler sana canım hiç endişelenme🤗
1PrensAnnesi Elifece 2 haftaya kadar ileri geri çok mühim değil 🙂 dert etmeyin mesela bizimki 1 hafta önde
CerenSecilmis pamuksekerinannesi 25agustos bende ilk gebeliğimde 4 bucuk ayda 14 kilo aldım erken doğum yaptım malesef 🙁 doğumdan sonra kilolarımı veremedim stresten 58 de kaldım şimdi tekrar hamileyim daha 7. Haftamın başındayım ama 4 kilo aldım ve riskli gebelik geçirdiğim için sürekli hareketsiz durucam şimdiden kilo yüzünden moralim bozuluyor yalan değil tabii sağlıkla bebeğimi kucağıma almak istiyororum ama kiloda göz önünde olunca insan çirkinleştiğini hissediyor