arslanmerve57 Mutlu_hamis evet canım maden suyu değil o meyveli soda asit şeker vs olduğu için zararlı.
Pnrr06 Mutlu_hamis canım ben doktoruma sormuştum meyveli soda sürekli tüketme ama canın isterse yarim sise iç dedi ama sadece maden suyu hergun 1 sise iç çünkü kemik gelişimi için çok faydalı
Unsalinn_Annesii Mutlu_hamis tamam öyle içmekten bişey olmaz sonuçta kasa kasa içmiyosun benimde canım çekmişti içmiştim ama sade maden suyu içmeye çalış canım faydalı ☺️
Pnrr06 Mutlu_hamis rica ederim ben günde 1 tane sade maden suyu sevmesemde mutlaka tuketiyorum size de tavsiye ederim
arslanmerve57 Mutlu_hamis doğal maden suyu içersen çok daha faydalı hem bebek hem senin için ağrılara kemik gelişimine de çok iyi geliyor ☺️
Mutlu_hamis arslanmerve57 Pnrr06 Unsalinn_Annesii Hepinize teşekkür ederim kızlar ya ne güzel bilgilendiriyoruz birbirimizi bu uygulama bu yönden çok iyi gerçekten bundan sonra sade soda alırım 😉
Pnrr06 Mutlu_hamis eğer bulabilirsen sodanın da sarı-kız markasını iç demişti doktorum minerali daha fazlaymış
Unsalinn_Annesii Mutlu_hamis evet var ☺️ Normalde özele gidiyordum bi ara devlete gittim beni yönlendirmişlerdi gebe okuluna hastanelerde var ☺️