T_ftmnr Ramazanda oruç tutacak olan varmı 🙄 ben çok kararsızım 4. Ayımdayım acaba Bi sıkıntı olurmu doktora da gidemiyoruz 😒
Fatma29 T_ftmnr doktora gitmeye gerek yok tabi ki tutulmamalı bebek tam büyüme aşamasında ki susuz kalmayın diyor doktorlar
eminedgn T_ftmnr bende çok kararsizim ya inşallah 13 nisanda gidecem kontrole o zaman doktoruma soracam
Tugbakarciga T_ftmnr benim 8. Ay oluyor. Tutmayın diyolar. Doktoruma sormadım ama son ay olduğu için riskli suyu azalır falan. Korkuyorum bende
Unsalinn_Annesii T_ftmnr şunu unutmayın bebeğinizde size muhtaç sonra tutarsınız gelişme zamanı Allahın size kolayladığı şeyleri siz sora sokmayın kızlar
Fatma_24- T_ftmnr tutmayı çok istiyorum ama tansiyonum düşüyor biraz acıkayım baygınlık geçiyorum nerdeyse 😒😔
Busra221 T_ftmnr son ve ilk aylarda olsam bende tutmayı düşünmüyodum ama bende 5 aylık olduğum icin denemek istiyorum inş tutabilirim. Rabbim yardım eder bebeğe
Yagmurahmet16 Oruç hepimize borç ve farz ama bebeklerimizi ve kendi sağlığımızı riske atmaya gerek yok Allahın kolaylığı var zaten ilmihallerde belirtilmiş tutamayacağını bildiğin halde tutarsan zulm etmiş olursunuz
drn5410 T_ftmnr nasipse tutmayı düşünüyorum kandillerde falan tuttum hep sıkıntı yaşamadım çok şükür. 23+5im ramazanda 28 ve 32. Haftalar arasına denk gelecek inşallah. Deneyeceğim çok zorlanır tansiyonumu vs etkilerden o zaman duruma göre bakacağım ama direk ben hamileyim diye tutmamazlık yapmayı düşünmüyorum.
Twinksmom T_ftmnr Bebek şuan sadece sizden besleniyor bence doğrusu tutmamak bir şey olursa vicdan yaparsınız
Zehra1905 Ben doktoruma sordum bi sakınca yok sende bebek de gayet sağlıklı dedi, 5 aylık hamileyim inşallah bi sıkıntı olmazsa tutacağım
Asaltntyr Yemek yemeyi geçtim su çok önemli bir gün boyunca su içmemek enfeksiyona bile sebep olabilir. İftardan sahura kadar içseniz de yararı olacağını sanmıyorum çünkü önemli olan gün içinde sürekli su içmek. Yazık bebeklere