minikmucizem11 Kızlar en son 2 hafta önce kontrole gittim malum şuanda gidemiyoruz bu ilaçları ne kadar süre kullanmalıyım bilgisi olan var mı ? 11+5 haftalığım
Unsalinn_Annesii minikmucizem11 vegaferon demir ilacı ve decavit bana 18. haftamda verdi folik asit kullanıyorum hala hamile kaldıktan sonra kullanmaya başladım ilacım bitene kadar kullan dedi doktor değerlerim iyiydi başka bi ilaç kullanmıyorum ben
hilal-ali32 minikmucizem11 decaviti doğumdan sonra lohusalıkta bile kullanacaksın dedi doktorum 33+5 im hala kullanıyorum maltoferi de decaviti de devam et bırakma
BuketBdk minikmucizem11 decavit bende kullanıyorum 16. Haftamda yazmıştı doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Şuanda 30. Haftama girdim hala kullanıyorum.
Seyma-Tek minikmucizem11 decaviti doguma kadar kullanacaksiniz digeride magnezyum sanirim eger magnezyumsa doguma kdar araliklarla kullanabilsiniz
SerpilAkbulut minikmucizem11 doktorum bana gebelik bitene kadar ve sonrasında iki ay kadar kullanmamı söyledi
Hndn1234 Bende 12.haftadan beri maltofer kullanıyorum 34.haftadayım gebelik bitene kadar kullanmak gerekiyor. Bebek anneden kan yoluyla besleniyor doğal olarak kan ihtiyacı bebek büyüdükçe artıyor. Düzenli kullanmanı tavsiye ederim
EsraDeniz24 İkisini de hamilelik bogunca kullanıyoruz ben Maltofer bir de decavit i yutamadıgım için ocean mummy yazmıştı doktor onu kullanıyorum
Hndn1234 minikmucizem11 rica ederim canım ☺️ Hatta benim gebelik ilerledikçe günde iki taneye çıkardı doktorum kan değerlerim de düşüş oluyordu diye
minikmucizem11 Yaman 20. Haftaya kadar giderim herhalde doktora 😂 gidene kadar kullanayım bakayım bi ☺️
hilal-ali32 Yaman bana da lohusalıkta bile kullanacaksın dedi 33 üm şuan hala kullanıyorum 🧐🧐 kafam karıştı şuan
minikmucizem11 Hndn1234 benim de demirim düşük çıkınca yazdı doktorum hayırlısıyla bir gideydim kontrole merak ediyorum 😏
Yaman hilal-ali32 biraktirdi kan ilacim gynoferon onuda gün aşırıya cevirdi kan degerlerim guzel diye kan ilacinin icinde hersey var dedi birak dedi🙂