Seydanur60 Kizlar 25 haftalik kizima hamileyim ilk hamileligim 1 haftadir ellerim dudagim ve burnum acayip şişiyor onerecegini iyi gelen birsey varmi sislige
Melekzehrakk Seydanur60 canım bem de o durumdayım 33 haftalık olduk kızım olcak ınsallah benım de ilk bebegim sadece yuzum degil tüm vücudum şiş benim de su anda cok kotu bir durum ya
Mzeynepp Seydanur60 bol bol su için en az 2 litre, çayı kahveyi ve tuzu azaltın, bunları yapmak yüzde yüz geöirmez şişkinliği fakat bayağı azaltır. Ben bunları hep yapıyorum 33 haftamı dolduruyorum ve nadiren şişliğim oluyor el ve ayaklarımda.
1987gokce Seydanur60 yüzdeki ve ellerdeki şişlik pek iyi değildir mutlaka doktorunuza danışın. Geçmiş olsun
ygmr Melekzehrakk bende 32 canm ellerimim yuzum gözüm cok.sis sabah binuayandim gozlerim davul gibi bide acio ne iyi gelir acaba
Melekzehrakk ygmr valla hiç bi fikrim yok artık ne iyi gelir diye de dusunmuyorum surda 1 bucuk ay kaldı zaten 😂😂
deryaersin Ben 29+5 teyim henüz öyle bş şişkinliğim olmadı sadece ayak bileklerimde var acaba ilerleyen haftalarda olur mu cinsiyet erkek
CerenVarol Kızlar bu şişlık dedıgınız seylerın hepsi ödem elinizle bastırın farkedıceksınız zaten doktorunuza bılgı verın... ve ıhmal etmeyın
Mrvaktas CerenVarol basiniza geldigi icin nasilda endiseleniyorsunuz dimi bende oyleym elde yuzde sislik deyince aklima ilk tansiyon geliyor
Seydanur60 Bol su iciyorum Tansiyonum normal idrar tahlillerimde ama kum dokuyorum ondan kaynaklanirmiki acaba 🤔