Aydanaydn Vefa83 gaz ağrısı olabilir mi benimde sağ tarafım arada ağrıyor dikkat ediyorum gaz ağrısı resmen🙈
ipekcim Busrasalt 23+2 olduk 24′e gub sayıyoruz 😊 simdi 24 olunca 6.aya mi girmis oluyoruz 💕 zaman hic gecmiyor gibi 😊 surekli kendimi bir teselli etmeler 😁 10 hafta sonra 34 hafta olucaz vs vs 😁😁
Busrasalt ipekcim 24 hafta vs diyince az gibi gözüküyor ama şaka gibi 6.ayımıza giriyoruz rabbime binlerce şükür olsun ki 🙏
ipekcim Busrasalt cok şükür 💕 mukemmel bir duyguymuş ve cok sabir gerektiren bir süreç. Ben hemen ona kavusmak istiyorum 🐣
Akduygu Vefa83 bende 21. Haftadayım sağ tarafım aşırı ağrıyor. Sırtıma kadar. Sadece sağ. Bilmiyorum niye
Vefa83 Akduygu Ben dun gıttım doktor baktı hersey normal dedı 20haftadayız dayanılmz bır sancı bu gaz sancısı herhalde sabaha kadar uyku tutmadı bugun şukur cok olmadı buraz oldu
Zuhraa Busrasalt ayy bende doktordan geldim cuma gunu gayet iyi hareketli de dedi dr. aksamdan beri sakin benimdee doktor iyi dedi diye biraz icim rahat
Aydanaydn Vefa83 sabahları aç karnına zeytinyağı iç canım bi kaçık üzerine ılık bi su iç . Gazı alıyo kabız olmuyorsun rahatlar ağrın
Eminekrdmn01 Merhaba kızlar bende 24+4 teyim :) bende bazen belirgin hissediyorum bazen hic hissetmiyorum degiskenlik gosteriyor sizlerin nasil? Bide bugune kadar cok duygusalligim yoktu ama bu 1 haftadir herseye aglamaya basladim 🙈
Eliftufan Merhaba kuzular ben de 24+6 yım. Demir ilacına ne zaman başlayacağım doktoruma yazdım başla dedi ama şu ilacı iç diye herhangi bir ilaç ismi söylemedi. Sizler neler içiyorsunuz ki.