TheNewMom Ben kıymadannn tiksindim kokusunu duyunca kötü oluyorum sadece o yiyemiyorumda yapamıyorumda 🤭🚫
Tugceecikk TheNewMom ilk kıyma oldu benimde söylerken bile tiksiniyorm sulu yemek pilav hiç bi şeklde yiyemyrm bütün akşam yemeği menüm bomboş :(
fosforlukalem TheNewMom hamile olduğumu olduğumu öğrenmeden önce bi doktor bana bulantılarımın mide nezlesinden olduğunu söylemişti. Diyet vermişti. Et tavuk sebze yoktu. Makarna ve muz yemiştim ve ilk onları çıkarmıştım. Sonraki 2 ay muz kokusu ve makarnadan inanılmaz tiksinmiştim. Şu an makarna yiyebiliyorum ama muz asla 🤦🏻♀️
Gunes_ Bende ilk hamileliginde deli gibi mangal kanat yedim iki gunde bir belki sonra dusuk oldu sanirim bu hamileligimde ondan tiksindim agzima bile surmedim
Yeni_anne_ Çay,yeşil biber,sucuk,ceviz,her türlü salçalı yemek,evimin muftağı vs.vs bayağı coktu benim yaa😖
Miniksusam93mr Ben de et tavuk yiyemyrm.agzma alinca igreniyrm zor yutuyrm bidaha almym.esimde et tavuk seviyo cok zorlanym ya😪☹
Deniz3115 TheNewMom ilk önce kıymadan soğudum sonra kuruyemişlerden ve diş macunundan dişlerimi fırçalarken muhakkak kusuyordum artık gözlerimi kapatıp aklıma sevdiğim şeyleri getirip öyle fırçalıyordum
Emk5341 TheNewMom balık, kirli çamaşırlar, buzdolabı, perwoll, evim 🙄 çok şükür geçti o günler ama hala balık midemi bulandırıyor
Yami TheNewMom köfte ve türk kahvesi ama kokusuna görüntüsüne dahi tahammül edemiyordum. Ama 5. Aydan itibaren geçti.
Tstnptt TheNewMom bende tavuktan 13 haftada tavuk sote yaparken kokusundan bulandm Yiyemedim hala cesaret edemedim yapmaya tekrar
annecikk_ Ya bende cay visne suyu sigara(asiri icerdim simdi paket gormek istemiyorum) 9. Haftamdayim oyle yemek felan yapmayi denemedim mutfaga girmeye tiksiniyorum hersey asiri kokuyo buzdolabi acamiyorum 😪