bebis-1 Merhaba. Oksaparı ne kadar süre karnınıza yapıp sonradan bacak yada kola geçtiniz merak ediyorum
Minikbezelye bebis-1 32. Haftamdayım hala karından yapmaya devam ediyorum. Doktorum yapabilirsin sakıncası yok dedi. 7 kat deri var çocuğun plesantası var denk gelme ihtimali yok rahat ol dedi. O yüzden devam ediyorum. Ama karın gerildikce daha cok acımaya başladı
Adimadim bebis-1 ben 28den sonra bacaga gectim bazen kol bazen bacaktan yapiyorum daha rahat ozellikle bacaktan
Prens_annesi3 bebis-1 37. haftam bitti bende hala karından yapıyorm en etkili yer karın yapabildiğin kadar ordan yap demişti doktor ben bide günde iki defa yapıyorum canm
pyymamm bebis-1 son günümde dahi hep karnıma yaptım ben rahatlıkla etimi tutabildim doktorumda karnına devam et hiç sorun olmaz bebeğe ulasmıyor ucu dedi
bebis-1 Minikbezelye karından yapmak rahat aslında ama sanki yaptıktan sonra kasıkta sürüm oluyor gibi 18.haftamdayım ben daha
bebis-1 Adimadim kendi kendine mi başladın hemşire yada doktorun gösterdi mi bacaktan nereye vurulcağını
Minikbezelye bebis-1 en başından beri karından yapmaya alıştığım için kol ve bacaktan yapamıyorum. Arada deniyorum ama. Çok daha fazla acıyor nedense. Kolum çok morarıyor. Karnımda çok fazla olmuyor.
Adimadim bebis-1 ilk gun hemsire vurdu sonra hep ben yada esim vurduk cok sukur 35 hafta bitiyor sana tavsiyem ilk aylar gobekten vur sonra kol ve bacak degisikli vur hergun ayni saatte vurmaya ozen goster kolonyayla silip vur ve pamugu vurduktan sonra cok bastirma illaki morariyor ama insan onada alisiyor
Guuulll Bnde 4,5 aydan sonra bacak kola geçtik. Bnm vurulan heryerde çok morarma oluyor, sizlerde durum nedir?
bebis-1 Guuulll benim çok hafif oluyor morarmalarım yada bir taraf başlayınca morarmaya diğer tarafa yapıyorum
Erken Guuulll iğnedeki ilacı yavaş yavaş verin hiçbir morarma olmuyor . Deneye deneye bulduk doktorum da aynısını dedin
Prens_annesi3 bebis-1 ilk öğrendiğim günden beri yapıyorm morarma başlarda vardı en fazla 15. Haftaya kadar falan ama şuan morluk falan yok vücut alışıyor karnım gergin ve sert olduğu için daha çok aşağı yumuşak yerlere yapmaya çalışıyorum görebildiğim yerlere