Mothernew 34+2 haftalığım bayanlar. Bugün kontrolüm vardı doktor bebeğin kilosuna zayıf dedi. 2150 gram. Sizce de çok mu az? Ve bebeğe kilo aldırmak için ne yapmalıyım 😔 ( Az önce açtığım postta bebeğin haftasını yanlış yazdım)
Aysekayahan Mothernew bizde 35 haftalikken gittim 2234 dedi az dedi doktorum ama genetikte olabilir sen minyonsun dedi ama et ve balık yoğurt önerdi ve havuç suyu su ben iki üç havucun suyunu sıkıp her gün iciyorm o gunden beri umarım ise yarr 37 haftada kontrolum var 🤦♀️🙏
Anrebasum Mothernew Canim süt, findik , muz ve bal kariismi onerilmisti burada (blenderde cekiyorum) bir 2 kez denemistim kontrole gitmeden iyi cikmsti kilosu da şükür; öneririm 🙏🙏
Nehir66 Mothernew bizde 34+2 haftalığız canım benim yediğim besinler bebeğime çok kilo aldırıyor süt iç- fındık ceviz ye bulgur pilavı mesela çok kan yapar iyi gelir oda keçiboynuzu pekmezi sabah aç karnına 1 kaşık ye inşallah iyi gelir sanada bebeğinede canım dengeli sağlıklı beslen 🥰
pyymamm Mothernew 33+1de 2260 tı benim bebeğim sizinde gayet iyi. Muz ceviz fındık badem kaju antep fıstığı nesquikli süt yeşillikler kaşar bulgur mercimek bunlar bebeğe kilo aldıranlar
Mothernew Aysekayahan inşAllah yarar, 🙏🏻 Havuç suyunu ben suyun azaldığında öneriliyor diye biliyordum canim
Minikbezelye Bende 32 haftalık hamileyim. Benimde 1.780 dedi. Minyon olcak gibi dedi doktorum banada. Sağlık açısından gayet sağlıklı merak etme dedi. Ama banada az geldi 🙁
Dilekkumsal Mothernew senin bebiş benimkinden iyi canım 😔 bende 34+2 de gittim 1900 dedi 😔2 hafta kilo geriliği varmış 😔
Aysekayahan Mothernew bna doğum egitmeni önerdi canım bilmiyorm ama bnde birde doktorum plasenta yaslanmaya başladığını da söyle di ebede bu aşamada hm kilo hem su icin et balık su ve havuç suyunu önerdi bnde deniyorm🤗
Kbr_71 Mothernew ben tam 35 haftalıkken 3 kiloydu burda muz ceviz nesguik falan diyorlar devamlı tüket kontrol gününe kadar alır kilo bebiş