Iris Merhabalar özel doktor muayanehanesine gidenler doktor adı ve ücret verebilir mi? Özel hastane de olur. Açıkçası şu süreçte özel muayenesi olan bir doktora kontrole gitmek istiyorum. Örnek veriyorum aşkın evren güler, aylin totan, dilek özdur gibi…
SedaveSusam Iris aşkın hocanın muayene ücretini bilmiyorum korudayken ben ona gidiyodum müthiş bir doktor arayıp bilgi alabilirsin ücret hakkında
Cansu_eraslan Iris cinnah caddesinde hulya kula doktoru baya arastirdim bi tanidigim tavsiye etti bende son anda devletten ozele dondum. Cok ilgili bi doktor. Muayenesi 350. Ozel bi hastaneylede gorustum pandemi olmayan onlar yonlendiriyo zaten tavsiye ederim 😊
Twinksmom Iris Bülent Berker 500 tl inanılmaz iyi bir doktor. Nasipse doğumda onda olucak. Tüp bebek tedavimide o yaptı 🙏
Iris SedaveSusam bende takip ettiğim ve okuduğum yorumlar dolayısıyla çok severek takip ediyorum aramadan önce buradan bilgi alabilirim diye düşündüm bakalım belki biri çıkar:)
2019-2019 350 lira???? Ya Allah aşkınıza asgari ücretin 2030 lira olduğu bir süreçte 350 lira muayene ücreti? Yazık doktorlara … Şimdi bunu söyledim diye duyar kasanlar olur sanki doktorun aldığı parayı kendi cebine koyuyormuş gibi … Ne derseniz diyin 350 lira çok fahiş bir fiyat
Cansu_eraslan 2019-2019 bence doktorlar icin degil. Asgari ucreti sorgulamamiz gerek doktorlari degil. Sartlar bunu gerektiriyo. Asgari ucret su devirde hic biseye yeticek gibi degil sadece mutfak alisverisi ve kirada olan 2 kisilik bi aileye bile yetmez 😉
2019-2019 Cansu_eraslan özel hastanelerde 75 ile 600 lira arasında doktor fiyatları değişiyorsa bu dolandırıcılıktır kusura bakmayın. Bu benim fikrim. Herkes farklı düşünebilir. O da senin fikrin. 75 lira alan işini kötü yapıyorda, 600 lira alan mükemmel mi yapıyor? Alakası yok. O zaman devletteki doktorlar hiçbir işe yaramaz bu mantıkla… Çünkü ücret bile ödemiyoruz? Para veriyoruz diye iki Güler yüz gösteriyorlar diye dolandırıcı doktorları tepemize çıkardılar
Iris 2019-2019 haklı olabilirsiniz ama devlette iyi bir doktora gelmek şans işi. Hiçbir soruma veya sorunuma ilgili cevap verilmiyor. Mecburen gitmek zorundayım
2019-2019 Iris tabiki özele gidilebilir bende gidiyorum yalnız 500 lira çok uçuk bir rakam. İki Güleryüz için 500 lira verilmez. O doktorların hepsi tvye çıkmak için para verip, ünlü olan doktorlar… Ünlü olduktan sonra da muayene ücreti tavan yapıyo Canan Karatay gibi …