Buusercik Kızlar 38+6 yım dün sabah nişanım geldi ve çok ağrım var sanki bıçakla aynı yeri sürekli kesiyolarmış gibi hem ağrıyı hafifletmek hem de açıklık için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun ☹️☹️☹️
smyy_ Buusercik merbaba cnm sancın varsa belki acılmanda vardır gittin mi doktra bide su ayeti okuyun sümmesebile yesserah 🤗 allahın izniyle açılır hurma yiyin zemzem için 🙈
ilkbahar Buusercikaçıklık için yerleri bezle sil eğilerek biri geçen öyle demişti…😮 Birinden de meyve suyu iç kendini kustur diye görmüştüm,, merdiven inip çıkmak da işe yarıyomuş 🤪 benim tecrübem yok daha 26haftadayım. 🤪
37aysgl Buusercik canım ağrın varsa açıklık ilerliyordur benimde öyle olmuştu ebe bakmıştı 1 cm dedi sabah bidaha gel doktorun baksın demişti gittiğimde sabah 4 cm olmuştu ve o gün doğurdum
Buusercik smyy_ gece gittim hastaneye 1 cm acikligim vardı suyum da daha gelmediği için eve gönderdiler teşekkür ederim canım hemen okumaya basliycam
smyy_ Buusercik insallah cnm açılır bir avazdada kucagına alırsn insallah 🥰darısı bize insallah 38/5 im nişan geldi ama agrı sancı düzensiz oldgu için suanlık birsey yok 😕 beklemedeyim
Buse62 Buusercik banada aynı olmuştu acilden gittim açıklıgın yok dedi sadece rahim agzı yumuşamış sancım da nst de 20 çıktı dogumuna var dedi bana 40+2 haftadıydım o gece eve geldim sabaha kadar kasıklarımda agrı oldu hiç uyuyamadım plates topunda zıplayınca geçiyordu sabah Bi daha gittim acile 5 cm açıklık dedi dogumhaneye çıkardılar hemen bikaç saat sonrada kendi sancımla dogum oldu
Buusercik 37aysgl benim ilk gebeliğim olduğu için belki sabaha belki 1 hafta sonra dogurursun dedi gittiğim hastane de pandemi hastası olduğu için sık gitmemeye çalışıyorum
Edibeee Buusercik oturabulecegın legen felan yokmu ayakta duş almand ayeterlı. Sıcak su torbası alt kısma da koyabilirsin oda gevsetıo rahatlatıo acılmayı kolaylaştırıo
Buusercik Senalya sümüksü bir akıntı geliyo kendiliğinden kanlı da olabiliyo ama normal akintindan daha çok geliyo çişini tutabiliyosun ama onu tutamiyosun
Meryyys Buusercik canım arkadaşımın 1 cm açıklığı vardı 1 hafta sonra Dr a gittiğinde 5cm yeni olmuştu doğuma aldılar açılma hemen olmayabiliyor yapabiliyorsan plates fln yap