superrmomy Eylul-Ada2020 bir haftadır bende geç kahvaltı yapıyorum çok acıkmış oluyorum insAllah etkilemiyordur 🙄
Tanereyluldeniz Eylul-Ada2020 ben hamileliğimin başından beri hep geç kahvaltı yaptım erken kahvaltı yapamıyorum midem bulanıyo yerken. Çok şükür etkilemedi
Mslm Eylul-Ada2020 ben de hep bu zamana gelesiye 10-11-12 faln yapardım şimdi eşim evde olunca 9 da yapmaya başladık ama etkilemedi beni 37+5 iz kilosu da 3kg 325 gm
Adige3062 Ben de geç kahvalti yapan tayfadanım. Şöyle ki esim sabah işe giderken elma muz ceviz yada badem yiyorum cunku sabaha kadar baya acıkıyorum sonra geri uyuyorum 2 3 saat sonra uyanip dolu bi kahvalti yapiyorum. 24. Haftayiz.
atanurmervee Ben de 35. Haftamdayım. Normal de erken kalkardım fakat son 2 haftadır ben de geç uyanan tayfadayım. Ama sabah mutlaka erken bi saatte uyanıp bişeyler atıştırıp öyle geri uyuyorum
Hduygu Bu dert bende de var sabah hazırlamaya çok üşeniyorum. Yatıyorum 11 e kadar kahvaltı yapmamda 12 yi buluyo hatta bazen 1 i bile buluyo. İnşallah sorun olmuyodur.
defnemila Eylul-Ada2020 34 haftalık olduk. En başından beri öğlen 10-11 den önce kalkmam kalkar kalkmaz kahvaltı yapamam zaten mide bulantımda çok. Dolayısı ile 12-1 den evvel kahvaltı yapmıyorum aylardır şuan da yeni bitti kahvaltım masada oturuyorum😂 Maşallah bebeğimin kilosu gelişimide gayet iyi. Hata şöyle diyeyim günde 2 öğün yiyorum bu saatte kahvaltı yaptığım için akşam yemeğini 8-9 da yiyorum. Gün içinde de bir tane muz 1-2 kayısı ya da çikolata ağzıma atıyorum
Eylul-Ada2020 Ben benim kız nazlı o zaman🤷♀️ 35.haftada 2300 kilosu boy 48 her şeyi tüketiyorum acaba dedim geç uyanıyorum ondan mı 🤔