juliet sultab93 33teyim hıçkırıları çok net hissediyorum. Hareketleride çok net ve sert bi şekilde hissediyorum ama bende öyle elimi kafası mı popusu mu anlamıyorum bende bi eksiklik var zannediyodum 😀
Gulanelis sultab93 canm benimkide geziyor tekme atıyor sürekli çok şükür bir o yana bir diğer yana kaçıyor toplanıyor:) ama kafasımı elimi ayağımı bende bilemiyorum daha erken Bence o kadarını bilemeyiz bende 28+2 yım bazen komple titretiyor beni öyle bir yapıyor ki böyle gövdem sallanıyor
MelikeAkin sultab93 iyide herkesde her bunyede yada her bebekte ayni degilki sonucta uzulcek hicbisey yok gayet normal bisey bu her bebek surekli cok sık anne karninda harket etmiyor yada hickirmiyor sakin olan var uyuyan var yani senlik bisey yok
aselarzum35 Benim kızçe baş aşağı pozisyon da poposunu dikiyo artık 33 hafta, poposunu hissediyorum, 🤭 öyle vurma nadir artık ama karnımda yer daraldı herhalde Meksika dalgası yapıyo 😄😄😄😍😍
Prens_annesi3 sultab93 ben 36. Haftamda anca hissedebildm ayağını kurban olurim onun minicik ayağını yaradan Allah’a o kadar güzel bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Belmaaa sultab93 29+1 ben de hıçkırığını anlamıyorum kafası nerde anlamıyorum hareketlerinden anlamaya çalışıyorum ama aynı gün içinde hem kasıklarda hem yukarda hissediyorum. 2hafta önce kafası yukarda demişti doktor ben aşağıda sanıyordum mesela 😅😀