Humaa Minikmucizemizz canım 5.6 gun once adet olacak gbı sancm vardı hala ara ara olyo bulantım felan yok
Humaa Girlpapatya canım 9 gun erken olabılır belkı ama koyu cıkmuyo zaten yoksa çok sılık çıkar bıraz bekle bence
Minikmucizemizz Humaa anladim canim benimde 3 gundur adet olcak gibi karnim agriyo geciyo sonra simdide sol kasigim agriyo inşallah gebeliktir
Humaa Tgbanne 1 hafta beklycm canım Ankara da yaısym 4 yasında kızım var su an onunla cıkamam hastaneler zaten çok kalabalık
elf95 ayse1205 Canlar ben 2 buçuk senelik evliyim. İlk sene hiç ilişkiye giremedim. Vajinismus varmış meğer. Bunun için doktora gittim ama uygulayacağı tedaviyi kabul etmedim. Sonra kendiliğimden yendim ve ilişkiye girmeye başladım. Tabi yine bir korku vardı tam anlamıyla beraberlik olmuyordu. Temmuz ayında kimyasal gebelik geçirdim. Doktora gittim ve polikistik over hastası olduğumu öğrendim. Yumurtlamam geç oluyordu ve ilişkiye girdiğimde sanırım yumurtlamama denk gelmiyordu. Doktorum Gynositol diye bir ilaç verdi 3 aydır düzenli kullanıyorum. Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip etmeye başladım. Günleri değerlendirdim ve bu ay çok şükür pozitif sonuç aldım ☺️☺️
Tgbanne Humaa aman canım o zaman bosver kendini tehlikeye atma, elinde bir tane daha gebelik testi varsa eğer , 2-3 gün sınra yine yap , t dahada coook koyu olursa iyi tutunmuştur . Böylece için rahatlar en azından
elf95 Kızlaaar son adet tarihime göre Çarş günü 6 haftalık oluyorum. Kan tahlili de yaptırmadım virüsten dolayı. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için de korkuyorum açıkçası. Sizce ne zaman doktora gidiyim ?? 6.hafta da kese görülür mü ?