ikicocukluanne Merhaba anneler. İkinci planlı veya plansız gebelikleriniz nasıl gidiyor kaçıncı haftadasınız hadi sohbete buyurun 🙂
cokkasmabeabi ikicocukluanne ilki 2 yaşında şimdiki 8+2 valla hamile miyim değil miyim kosturmaktan anlayamıyorum 🤦🏻♀️ sizin ilk çocuk kaç yaşında?
Denizkaplan ikicocukluanne 5yasında bır oglum var ıstemeyerek hamıle kalmıstım okadar cok ıstemedım kı dıs gebelık gecırdım sonrası bıraz cetrefıllı bısurec oldu tedavıler falan sonra hıc ıstemedgım gebelıgı bıanda ıstemeye basladım 26 haftalık gebeyım 4.5ay gecmeyen bas agrısı mıde bulantısı halsızlık cok kotuydu ama suan hamıle degıl gbıyım her işimi fazlasyla yapıyorum elhamdulillah
Tubadefne ikicocukluanne benimde 18 aylık bir kızım var şuan 20+4 bir oglum olucak Allah nasip ederse inşallah ☺️🙏
ikicocukluanne cokkasmabeabi bende aynı durumdayım koşuşturmaktan hamilelik anlaşılmıyor. 16 aylık oğlum. 24 haftalık da gebeliğim 🙂
ikicocukluanne cokkasmabeabi Arzucan maşallah 🙂 sizin için çok sıkıntı olmaz yaş aralığından dolayı diye düşünüyorum 🙂
merve90 cokkasmabeabi bnm kızımda 2 yaşında 7haftalık hamileyim kızım tüp bebek çok zor oldu şimdiki nasıl hamile kaldım anlamadım ama çok idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ilkindede oldum stent falan takıldı bakalım Allah yardımcımız olsun
5478 Merhaba ☺️ Benimde kızım 2 bucuk yasını geçti şimdide 8+4 haftalığım 🥰 hepimize sağlıklı hamilelik ve doğum nasip olur inşAllah 🤲
cokkasmabeabi Umudum_ benim kız da 2 yasinda çocuk doğunca 2.5 yaş olacak. Bez kullanıyor mu nasıl bıraktıracak siniz?
Umudum_ cokkasmabeabi Ben bezlemiyorum artk canm tuvaletini ögrettim 15 nisanda tam 2 olcak oglum 1 hafta ta Cok zorluk cektik ama ögrendi 1 ayda düzene oturdu zaten
Pirem 9 buçuk yaşında kızım var . 31+4 hamileyim oğlum olacak ALLAH nasip ederse. Başlarda biraz zordu ama şimdi iyiyim tek sorunumuz yanlız olmak , ne annemler nede kayınvaldenler gelemiyor doguma…