Kiwi12 Bademlii ben yaptırmak istememiştim doktor ısrarıyla yaptırdım ama testimi kaybettiler vakalardan dolayı galiba karmaşa oldu. Bende zaten yaptırmak istemiyordum tekrar gitmedim
Zuhraa Bademlii bende yaptırmadım canim kesinlik vermiyor istatislik veriyor hamileligim stresli gecsin istemedim 20 haftada detayli yaptırdım sukur sağlık li bebegim. Sana kalmis kotu birsey derlerse aldırmiycaksan gerek yok
Damlaustglu Bademlii Sadece ultrason bakılır kan veriliyor neden karar veremiyorsunuz ki ? Belki önceden müdahale edilmesi gereken birşey vardır bebeğinizde.
Bademlii Damlaustglu çünkü herhangi Bi tedavisi yok ve kesinlikte olmadığı için yaptıran annelerden fikir almak istedim. Ama karar verdim yaptıracağım bende
Gulusuat Benim hamileliyim tup bebekle oldu o yuzden doktorum ne derse onu yapdiriyorum Allahim her kese salikli bebekler nasib etsin
Asminnil Kozlar benden şuan bir kulak çöpünün başı kadar iç çamaşırımda kan gördüm dizilerindeki yerleşme kanamadı ne zaman oldu
Bademlii Asminnil benim olmadı hiç canım bu zamana kadar o yüzden normal mi bilmiyorum doktoruna Bi danış bence
Bademlii Yeni_anne_ tuhaf olan sizsiniz bence. Burda bişey soruyoruz aklınız yok mu, yok niye Burda soruyorsunuz bilmem ne.
CananAkdag Bademlii 2li taramayı yaptırmalısın zaten sonuç temiz çıkınca zaten 3 veya 4 lü taramaya gerek kalmıyor