Baharadakgul GulcanYvz karantina suresi boyunca malum evde olunca biliyolar ki bebis sayilari artiyor😊
Baharadakgul GulcanYvz karantina suresi boyunca malum evde olunca biliyolar ki bebis sayilari artiyor😊
Damlapilatin GulcanYvz ben baktım da elbise yok canım muslin örtü var 10 tl onu çok istiyorum nasipse onu alcam
Gamzeozdemi GulcanYvz kaç hactaliksn her hafta al hiseyleriji bence herşeyi son ana bırakmak ne kdr dogruki hazır dursun işte indirimdeyken al
Deletedmom124 GulcanYvz birşey olmaz Allah’ın izni ile almadık işte doğum yaklaştı ortada kaldik allahtan birkaç parça birşey almıştım sen bakma herkese al alabildiğini
OlgaArslan GulcanYvz şimdi var demedim ki canım daha önce gelmişti ben aldım bir tane 12 tl ydi bu biraz pahalı geldi böyle marketlere göre ☺️
GulcanYvz OlgaArslan hıı şimdi anladım canım 😁doğrudur ben daha yeni yeni bişeyler almaya başladım da takip etmiyordum
Gamzeozdemi GulcanYvz iyiki 4 aylıkken almisim kıyafetlerini su an cikamiyorim kalan eksiklero mecbur intertren alıyorum 31.haftadayız
Deletedmom124 GulcanYvz değil mi? Ben fazla planciyim o şekilde hareket ederim ama yapmamak lazım mis