Meteeee12 betulfuran Aynen ben hemen hemen ulaşmıştım istediğim kiloya Kaynanam bana hep kızdı yemiyorsun çocuğa süt olmuyor diye deli gibi yiyordum halbuki sütümde vardı çok şükür 😂
Gulsky Tugbaca96 😂😂😂😂😂 tuğbacığım dürüstlüğüne bayıldımmm 😂😂😂 ben bu sabah tartıya çıktığımda 4 kiloyu gördümmm 😧 panik yaptım
Tugbaca96 Eylul-Ada2020 hayır demedi çünkü bazı hamileler nedenini bilmedikleri bir şekilde hızlı kilo alirlarmis bende o gruptayim bide bende kabızlık çok kötü var hamileliğimin başından beri 3,4 günde bir 30 kiloyla dogururum herhalde 🙄
Meteeee12 Gulsky Teşekkür ederim 😊 Ben de çogusu ödemmiş iyi verdim gerçekten evet en önemlisi sağlık
Aheahe Gulsky toplam hamileligimde 10 kilo almisdim 1 haftada 11 kilo vermisdim 😄 40 cikana kadar sa kendi kilomdan 8 kilo fazla vermisdim tabi bu tahtim uzun surmedi au an yine hamileyim :D
Gulsky Aheahe 😄😄😄😄 süpersiniz yaaa valla ikinci gebelikte şahane 👏👏👏…. elinde mendil halaya duran bi emoji olsa onu koyucam giden kilolar için😂😂🌺
Gulsky Sesem süper olmuş yarısı ve ödemin gitmesi bile ne kadar rahatlatmıştır kimbilir… sağlıklı günlerin olsun canım
Gulsky bir_pasa_annesi Allahım bizdeeee nolurrrrr 🙏🙏🙏🙏🙏 daha 26 hafta 4 kilooo bir haftada 1 kilo artış oldu anlamadım umarım gerisi böyle gitmez🥶
bir_pasa_annesi Gulsky inşallah cnm sıkıntı etme gider hatta doğum yaptım taburcu olduk asansöre bindik Bi kadında bindi doğuma mı geldin dedi evet dedim e niye asagı iniyorsun doğum katına cıksana dedi 😂😂eşim bebeği gösterince kadın utandı kusura bakma ben doğurmaya geldin sandım göbeği görünce dedi ama şimdi o göbekten eser yok yani takma kafana 🤣🤣
Kulahci Doğumdan eve bi geldim sadece 1 kilo gitmişti 😆😆 ayaklarım ellerim ödem olmuştu ondan kaynaklıydı sanırım
Meteeee12 Deletedmom127 13 haftalık daha yolun başındayız seninki bitmiş kazasız belasız kucağına al inşallah
Heisenberg Gulsky İlk hafta takribi 6-7 kilo falan gitti bende🥰 11 ay olacak nerdeyse hala +5 var veremediğim😬
Gul-08 Gulsky o kadar hızlı gidiyor ki kilolar, ilk gebeliğimde eve geldiğimde 5 kilo gitmişti ve o hafta içinde 2-3 kilo daha gitti, toplam 14 kilo almıştım 4 ay sonra aynı kiloma dönmüştüm