mom44 Belginn benm hep var o haftalarda çopaldı 31 haftalığım lu an hiç geçmedi enfeksiyon hafif var ama akıntı baya var benmde
Demir Belginn 20. Haftalığım enfeksiyon için günlük pedi bırakalı çok oldu kağıt kavlu kullanıyorum onun yerine ve günde kaç kez değiştiriyorum sayamıyorum bile.O derece fazla akıntılarım.Kültürde bakteri yok,ama idrarda enfeksiyon var🤦🏻♀️
mom44 Belginn sordum tabiki idrar külğrü bakıkdı baktrri yok sıkıntı yok bebektede sıkıntı yok enfeksiyondan okabilirdedi fitil verdi henüz kullanmadım canm özeldeki doktoruma sormadım henüz hem devlet hem özele gidiyorum çünkü
Demir Belginn Hayır hiç geçmiyor.Şase kullandım 2 adet suya atılan ilaçtan geçmedi.1000 mg lık antibiyotik kullandım yine geçmedi🤦🏻♀️Geçse dahi hemen tekrarlayan birşey maalesef🤤Sizin akıntı ne renk,kokulu mu?
KbraUlusoy İlaç kullanmak gerekli ise yanında 5 litre su dedi doktorum başka birşey yapamıyorsun çünkü ağır ilaçlar zararlı sürekli su iç İnan faydası çok sürekli çamaşır değiştir ütüle onları en bilindik şeyler bunlar