Darkgod Kızlar bu hafta da anlık baş dönmeleri normal mi yaşayan var mı oturuyordum aniden yer ayağımın altından kaydı resmen gözümün onu karardı
Sueda29 Darkgod seninle haftamz aynı canm.ben öyle bişey yaşamıorm ama benccede kansızlktan olabilir.senin tahmni doğum tarihn bellimi
Bttll Darkgod bende de aynısı olmaya basladı canım dunden beri. Aniden oluyor bende korkmaya basladım
Nehir66 Darkgod 34 +2 haftalığız bendede oluyor 🤦♀️Baş dönmesi-ağrısı 🤦♀️Kan ilacı da kullanıyorum ama bilmiyorum nedendir
Darkgod ozlemoz13 vallaha kan hapı kullanıyorum ama bilmiyorum arada oluyor düşeceğim diye korkuyorum
ozlemoz13 Darkgod bende kullanıyorum ama yeterli gelmiyor maalesef, doktorunuza gittiğinizde tekrar sorarsınız yine de. Birde az az sık sık atıştırmaya özen gösterin, ben öyle yapıyorum. Geçmiş olsun 🙏
Nehir66 Darkgod aman dikkat et canım 🤦♀️az önce kontrolümüz vardı doktoruma sordum kan değerin iyice düşmüş olabilir yada tansiyonunda düşüyor olabilir dedi🤦♀️Yine kan değerlerime bakacak bakalım🤦♀️
Nehir66 Darkgod çok şükür iyiyim 🥰doktor güzel şeyler dedi kızım 3020 kilo olmuş boyuda 53 cm bebeğim çok iyiymiş 🥰😍çok mutlu oldum 😍sen nasılsın bebeğin nasıl canım
Gzdnz Darkgod kansızlık yada tansiyon düşüklüğü olabilir bende de oluyor hemen uzanıyorum 5 dkkaya gecıyor
Darkgod Nehir66 kontrole gidemiyorum ki 31 de gittim 36 da gel ddedi 31+6 da herşeyi yolundaydı 1950 gram di 34+4 de gideceğim bende işte Perşembe günü 😊 dün oynamadı baya korkuttu bugün baya haarekeetli masalllah
Nehir66 Darkgod anladım canım inş güzel haberler alırsın🥰🥰benim kızımda hareketli durmuyor sıpa 🥰kıyamam miniğin Korkutmuş annesini oyy🥰inş hayırlısı ile kucağımıza alırız miniklerimizi 🥰🙏🏻
Nehir66 Darkgod bebeğim 30 haftadan sonra Doğum pozisyonunu aldı çok şükür değişmedi 🥰olursa inş normal Doğum düşünüyorum 🥰senn peki canım