Svcnvebebegi Aheahe gidip istemezsen vermiyorlar zaten. Maddi durumu olan var. Olmayan var. Allah razi olsun. Haberi olmayan insanlar haberdar oldu sayende. Vesile olmus oldun 🥰🥰🤗
Ebe4343 Svcnvebebegi ben istemeden herkese veriyorum ve dışardan ücretli almayın diye özellikle söylüyorum bittiğinde isteyin elimde kalmazsa göndermezlerse ben size söylerim diyorum
Aheahe Svcnvebebegi amin cumlemizd3n mevlam razi olsun insAllah herkes görur ve yayilir bu durum sonucda herkesin durumu ayni dehil.malesed
Esr36 Aheahe aa bilmiuodum ya iste bazıları vermek istemiyo demek ki anlamıyorum sanki onların cebinden cikiuo
Aheahe Ebe4343 keske herk3s öylr olsa da malesed her cqlisan kisi ayn8 olmuyor bizim burdaki saglik ocagi vermiuor ama bekarken ki olan saglik oxagima demeden dirj aliuorum veriyorlar saolsunlar
Aheahe Makbus mutlaka canm sor versinler durumun olur ilmaz ama cocuguna baska bir sey alirsin o paranla
Yeni_anne_ Aheahe Ben başka vitamin kullanıyordum çok pahalıydı saglikmocaginda değiştirmelerini rica ettim o da bana eskiden elimizde decavit vardı ücretsiz verirdik ama artık verilmiyor ben yine de reçete edeyim uyguna alırsın demişti bana☹