Esme Bebek sadece herşey yolunda olunca mı haraket eder? Rahatsız olduğu için haraket ettiği durumlar oluyor mu?
Buse3412 Esme uyuyor olabilir sizin karnınız aç olabilir 24,28 haftaya kadar düzensiz oluyormuş oynamaları tatlı şeyler yiyin 🤗♥️
Buse3412 Esme yani siz stres yapar üzülürseniz bu tarz durumlarda kendilerini geri çekiyor ve hareket etmiyorlar 🤗
eminee0707 Esme bende çok korkuyorum bu saate kadar oynamadı yavaşça karnimi oynatıyorum uyuyormu diye ama yok değişen bisey olmuyor 😔🥴
Esme Postu yanlış anladınız 🙊🙊🙊🙊 neden haraket etmediğini değil acaba huzursuz olduğundan kaynaklı haraket ettiği durumlar oluyor mu diye merak ettim 🙊🙊🤗🤗🤗 eminee0707 Buse3412
Esme Ponciginannesi_ sabahları biraz geç kalkıyorum , haraket ediyor oluyo . Anne açken çocuk huzursuz oluyor diye biliyorum . Merak ettim acaba rahatsız olduğu durumlarda da haraketle tepki veriyor mu diye
arslanmerve57 Esme evet canım rahatsız olduğunda da hareket ediyor mesela sırt üstü yatarsan uzun süre hemen rahatsız olup tekmelemeye başlar ☺️ Yada uzun süre aç kaldığında sabahları