incikinannesi Merhaba kızlar 13+4deyiz bebeği hissetmiyorum bundan önceki haftalarda az da olsa sol tarafım şişti kıpırtı vardı şimdi hissetmiyorum normalmidir ? Benimle aynı durumu yaşayan varmı?
Ruyaaa incikinannesi 20 haftada hissediceksin daha once sislik dedigin sey bambaska biseydir bebek o kadar kucukki hissetmen imkansiz 😂
Derin_Demir incikinannesi en net 24 haftadan sonra hissediliyor. 13 14hafta çok çok çok çok erken canım 🥰
Ulkusey incikinannesi valla ben 19-20 de hissetmeye başlamıştım. 13-14.haftalar çok erken değil mi zaten 🙈. Kilo ile de bağlantılı karın bölgesi yağı daha az ise daha geç hissediliyor falan demişlerdi.
incikinannesi Busraao deleted960 Gerçekten mi valla içime su serptiniz kızlar 😪 alışmışım mide bulantısına enerjisizliğe yiyememeye şimdi sanki hamile değilmişim gibi eski enerjime döndüm. Bide malum virüs olayı dengeyi bozdu görmeye de gidemiyorum siz güzel annelere soruyım dedim 🤰🏻💜
cicegim01 Busraao aynı hafta ve gündeyiz 😀 ben de hiç bir sey hissetmiyorum gögüs dolgunluğu dışında hamilelik belirtim yok
incikinannesi Ruyaaa ayyy ne biliyim valla ilk gebeliğim bide sanki önceden pıt pıt ediyordu bi ağrı girip çıkıyordu kasığıma bebek sanıyordum🤷🏻♀️
Ruyaaa incikinannesi yok yok 20 haftaya kadar bisey hiss3demzsin belki 17 18 19 haftalarda kelebek kipirtisi ama ilk gebelikte genelde 20 haftada falan hissediliyor :)
incikinannesi Ulkusey Karın bölgesi yağıyla da ilgili diyorsunuz 🤔🤭 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🥰
RabiaMG incikinannesi 15+5 im iki uc gundur arada pit pit vurmasini hissediyorum sadece oda yattigmda ve gunde bir iki kez 😊 13. Haftada hicbsy hissetmiyodum bende 😊
kubrasevimli incikinannesi Hele ki ilk gebelikse zaten hissedemezsiniz karın kaslarınız güçlü çünkü. Ben 20. haftaya girdiğimde kelebek uçuşu gibi hissediyordum, 23. haftadayım biraz daha netleşti. Ki bu haftalarda da düzenli hareket beklemiyoruz
04052016mh incikinannesi daha önceki gaz falandır canım ben 20 de hissettim ilk bebek de 22 ye kadar hissetmemek normal dedi doktor 2.bebeğinse bile 16-17 de hissedersin demişti
incikinannesi Gizemert Acemilik işte 🤭 Göremeyince hastaneye de gidemeyince tedirgin oluyor insan, Sağlıkla kucagınıza alın 🥰