Userkbr iremgun Umaaay24 Cigdemveminik Wonderanne annee27 Almiraedaa Akdenizbebisi sinber Elifcek Deletedmom337 Busegulce Mkylz Btl_89 Gedonas17 Humi SeHer1909 Mervenur_kcbs Humi Mervenur_kcbs https://imgyukle.com/i/QEsPfj
Humi Userkbr yoo ben goruyorum ikinci cizgiyi ins vardir hayirlisiyla sizde saglikla kucaginiza alirsiniz
SeHer1909 Userkbr ayy cok merak ettim rabbim bu kandil sabahı dualarını kabul etsin inşallahhh vardır yarabbimmmm .benimde çizgim böyleydi 4. Haftada öğrenmiştim müjdeli haberini bekliyoruz inşallah
Mervenur_kcbs Userkbr geç döllenme olmuştur belki kuzu ben adetimden 1 gün önce yapmıştım silik çizgiydi benim 🙈 Allah’a şükürler olsun 12 haftalığım 🙈 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Userkbr Mervenur_kcbs ay inşallah cnm 🙈 ama kasık ağrım da azaldı başka belirtim yok korkuyorum ya yoksa diye ☹️
Btl_89 Userkbr ben senden daha heyecanlıyım emin ol bana dua edin yarın doktor kontrolüm var artık korkularımı yenip bebeğimi görmeye gidivem dualarım seninle 😘
Mervenur_kcbs Userkbr aman kuzu olur inşallah benim hiç belirtim yoktu 🙈 12. Haftadayım daha yeni 2-3 gündür midem bulanıyor