Zlnklc07 Evde hayat nasıl geciyor? Kaç kilo aldınız ? Göbüşler belirdimi? Çatladınızmi ? Bu 4 kilo almışm ,gòbuş aldı başını gidiyor .ilk gebeligimde çok az çatlamıştım onlar belirdi. Göğüslerim çok hassas ucu karardı 😥 iştahım açıldı tutamıyorum kendimi 🥰😂
Unsalinn_Annesii Zlnklc07 şuan dediğin herşey bendede var bende 4 kilo aldım iştahım çok açıldı göğüslerimde aynı ☺️ekstradan bide aşırı derece idrara çıkıyorum sanki hiç yapmıyomuşum gibi yapıyorum 5 dakika sonra gene geliyor anormal bi durum bence bu
NidaTrk93 Zlnklc07 21+3 temiz 2 kg aldım göğüs uçlaromda koyulaşma var benmde gönül bariz belli artık ve çatlak yok babe çatlak kremi kullanıyorum
Unsalinn_Annesii Zlnklc07 Ben gece 1 yada 2 kez kalkıyorum uyanacak şekilde değil ama uyanıkken dakika başı geliyo çok aşırı bi durum doktora göründün mü bununla ilgili
Zlnklc07 Bende yaptırmadım daha ama sağlık ocağına gebelik kaydı yaptırmaya gittiğimde 20 haftada aşın var ozaman aşı kartı verilcek dendi de bn gidemedim daha ne aşısı bilmiyorum internetten bak cam
NidaTrk93 Zlnklc07 a evet ama onu ben arayp sordum sağlık ocağını iki hafta önce sağlık ocağı güvenlimi geliyimmi dedim oda yaşınız henüz genç hem daha zamanıda var 32. Haftaya kdrmı ne demişti biraz daha bekleyebilirz demişti haberleşicez yani
90yliz Tatanoz bende dun vuruldum ası bıtane daha var yine oda aynı asıymıs ama o dahada etkılıymıs 3 yıl koruyomus senı