MelekBK Denizim günlük en az iki litre su içiyorum ama deli gibi çatlağım var ve vajinal enfeksiyon vardı 😁😁 bu işler biraz kısmet ya ne yaparsan yap. ben böyle şeylere çok takılmadim
Denizim MelekBK canim seninki biraz ozel durumdur bunyenden kaynaklidir yani,benim su icmeyi artirdikdan sonra kasintilarim gecti ve idrar yolu yanmam azaldi doktorum bol su icki kasilmalarinda erken baslamasin dedi
MelekBK BeyzaGnaydn aynen ben de kaç kere öksürüp hapşırınca kaçırdım 😁 haline şükret. Normal tuvalet mı kullanıyorsun klozet mi
BeyzaGnaydn MelekBK evde falan hep klozet kullaniyorum ama butiğimde mecbur normale gidiyorum, gidebildigim kadar🙄😂
MelekBK BeyzaGnaydn en sağlıklı olanı bağırsakların tam boşalması için uygun olanı normal tuvalet. Çok zorlanmiyorsan normal tuvalet tercih et bence. O yüzden de olabilir sonradan gelen damlalar
BeyzaGnaydn MelekBK normaline egilmekte zorlaniyorm, cocugun kafasni bacaklarimin arasinda hissediyor gibi oluyorm, o yizden digerine oturup ayaklarimin altina sele falan koyuyorum 🤨