BeyzaGnaydn Merhaba kizlar, 24 haftaliğim. Bebisim asagida oldugu icin sık idrara cikiyorum, bazen oluyor ki idrarimi yaptiktan sonra kalkınca azcik ıkınmada bi kac damla daha idrar geliyor, bu normal mi acaba? Aranizda cisini kaciran varmi🙊🙊🙊
Ozlem1 BeyzaGnaydn ben 19 haftalığım henüz idrar kaçırma olmadı ama gece gündüz çok sık tuvalete çıkıyorum artık sıvı şeyler içmekten korkuyorum sürekli wc gitmemek için. Hadi gündüz neyse ama gece çok yorucu oluyo 😤😴
Denizim BeyzaGnaydn ayni ben canim, malesef idrarda kaciriyorum doktorum bebek baski yapiyor mesaneye ileriki haftalarda artacak dedi ve belki dogumdan sonra bile devam edebilir dedi,hapsururken genelde kaciyor malesef🙈 biktim camasir degismektende cise gitmektende😂😁
Gsdm Bizde 26 hastalığa giriyoruz. Çiş mi bilmiyorum ama wcden kalktıktan sonra iç çamaşırıma 3/4 damla daha geliyor. Ama bence çiş de değil akıntı da. Bende tam çözemedim 🙄
Denizim Ozlem1 sakin sivi almayi azaltma evet insan bikip usaniyor cok zor surekli tuvalete gitmek ama eger sivi alimini artirirsan hic catlagin olmaz ayrica idrar yolu engeksiyonu gecirmezsin gunluk 3litre su icmelisin canim
Sara BeyzaGnaydn evet canım))Bebek’ buyudukce oyle oluyo))hatta gülünce oskurunce bile kaçırmalar oluyo 🙊😁
MelekBK Denizim günlük en az iki litre su içiyorum ama deli gibi çatlağım var ve vajinal enfeksiyon vardı 😁😁 bu işler biraz kısmet ya ne yaparsan yap. ben böyle şeylere çok takılmadim
Semra1990 sercen aynen bende oyle bitmek bilmiyo 🤣🤣🤣🤣🤣 bende 10 haftaligim ayni durum surekli ic camasirimi degistiriyorum
BeyzaGnaydn Kizlar bisey dicem 🤷🏼♀️ Beterin beteri varmis yahu😂😂 yok suanlik Gulerken altıma kacirmiyorum cok sukur🙊😁 ama iste tuvalette yapip bitiriyorum, sonra ayaga kalkinca sip sip damliyor yine, ilk seferinde korkmustum acaba amniyon sivisi falan mi diye😕 artik ciş olduguna kanaat getirdim😁 birde tekmelerken oyle asagidan vuruyor ki ha isedim isiyecem (yakinda kaciririm😂)
MelekBK BeyzaGnaydn aynen ben de kaç kere öksürüp hapşırınca kaçırdım 😁 haline şükret. Normal tuvalet mı kullanıyorsun klozet mi