derinozkaya benim cevremde hamile yok herkes eski zamandan bir hafta sonra aşı olacagım ama eski aşılar mı cok acıtmış napmış fobi oluştu siz ne yaşadınız?
tugce0606 derinozkaya tetanoz mu olacaksın? Ya kuzum yapan kişinin eliyle alakalı biraz biz sağlıkçıyız eşim yaptı bana geçen haftalarda hiç hissetmedim bile ve ne ağrı oldu ne bişey
melindam derinozkaya Galiba 3 Hafta Önce Yaptırdım Hiçbi sıkıntı Yaşamadım canım Sadece Aşının Vurulduğu Gün Biraz Ağrıdı Sonra Geçti Korkma Ben Vurulduğunu Hissetmedim Bile ☺️
35ebru derinozkaya tetanoz yaptım iki gün kolum baya ağırlaştı hafif sizi sonra geçti..abarttiklari gibi ateş falan ağrı yokk🤗
58_edaygmr_58 derinozkaya canım ben vurduğunu anlamadım bile pamuğu bastırınca anladım bitti mi diye sordum Çok az ağrım oldu oda üstüne yattıkça dokundukça hemen bir günde geçti Ama kişiden kişe değişiyor bazıları 2 3 gün ağrıdı diyor inşallah seninkide hafif geçer 🌸
derinozkaya melindam peki uyustumu kol bizimkiler 15 sene önceyi hatırlıyo cok acıdı uyustu ateşlendik falan 😬
tugce0606 derinozkaya hiçbir şey olmadı canım benimde iğneye karşı bı fobim var çok sıkarak olurum kenfimi düşün saglkci olmama rağmen asamiyorum kendimi ama eşim yapmamış olsa da iki saniyelik bi olay derin nefes al ve bitti ve muhakkak ol o aşını
melindam derinozkaya Biraz Yanaklarım Yandı Ama Ateşim Çıkmadı Aldırma ya Kimseye Olmamız Lazım Acısada Sızlasada Bebeklerimiz İçin
tugce67-67 derinozkaya canım tetenoz 1.dozumda sadece bir hafta ağrı oldı yatamsdım üzerine ama 2.dozda hiç anlamadım bile sadece vuruldugu yer bir kaç gün azıcık acıdı ki benim iğne fobim vardı koldan vurdurmsya.korkulacak bi durum yok yaparkn azıcık yanıyor
H-15 derinozkaya 2-3 hafta önce oldum ben de senin gibi endişeliydim hiç acımadı ne yaparken ne sonrasında kol ağrısı ateş fln hiç olmadı rahat ol ☺️
hmyrmom Geçen hafta oldum kadın iğneyi öyle sert yaptı ki hâlâ yumurta gibi şiş kolum hâlâ ağrıyor🤦🏻♀️😭
Ponciginannesi_ derinozkaya vururken hiçe şey hissetmiyorsun. Sonradan biraz ağrı oluyor o kadar. Korkma yani 😊
zeynepdemirtaserol derinozkaya ben 4 gün önce yaptırdım. İnanın aşı yapılırken acı hiç hissetmedim fakat gece kol ağrım başladı. Sol tarafıma hiç yatamıyorum şu an ağrıdan. Sanırım bu kişiden kişiye göre değişiyor😞