Suleyigit İyi geceler tatlıslar yada Günaydın ne sayarsaniz uyuyamiyorum tam yaticam midemden acı su geliyo ne yaptıysam düzelmiyor cildirtiyor beni uyutmuyor ve acayip şekilde yanıyor midem yardimci olun ilaç iç demeyin ilaç içmeyi sevmiyorum 😳
Emren Suleyigit bol su içmeye çalışın ilaç sevmiyor olabilirsin ama ilerleyen zamanlarda mide asiti artıyor daha çok rahatsızlık yaşamak istemiyorsan en azndan biraz kendini alıştırmaya çalış gaviscon çok başarılı mesele şurup ama yok asla içemem diyorsan kefir denemeni tavsiye ederim laktozsuz olanından ben çok faydasını görüyorum çokta güzel uyku yapıyor
Emren Nefesimmm ayran aksine çok gaz yapıyor ben o hataya uğradım ama belki kişiden kişiye değişir fakat kefir bağışıklığı da güçlendiriyor tavsiyem bu yönde
gzddmr Suleyigit 32. Haftalığız biz canımmm, gaviscon sahiden başka türlü geçmiyor bende de geceleri oluyor bi anda asit geliyor sanki uykumdan bile kaç kez uyandım hemen içiyorum yarım saate geçiriyor 🥺
Bsrasglm Beyzaelitas bende de son günlerde kusma çok oldu mide yanmasından dolayı gaviscon iyi geliyor gerçekten
Edibeee 😔Son 25 gun gecmıyor halsizlik mıde yangını uykusyuzluk puf 😔kızımla bıle zor ilgileniyorum 😔
Deletedmom127 Edibeee bende 27 nisan sezaryen olcam.. 9 ay si gibi geçti ama şu son günler geçmek bilmiyo deli oldum…
Deletedmom127 Edibeee 35+5 oldum canım. Doktor 39. Haftda sezaryen yapmak istio malesef. Ben 38 ’de yapsın çok istiyordum ama yok..
Ygmroglcn Suleyigit canım aynı durum bende de var bu aralar 30+5 iz çareyi kendin buluyorsun malesef ki başının altına 2 yastık denemeni tavsiye ederim bende uyuyamıyordum başka türlü bide su kesinlikle🙏🏻
Beyzanur_01 Suleyigit benimde midem aşırı yanıyor 20 haftalık hamileyim hiç bi şekilde geçmiyor maden suyu içince biraz rahatlıyordum şimdi ise beyaz susam yiyorum anında kesiyor yanmayı kesinlikle tavsiye ederim 😊
Emren Beyzanur_01 asitli içme derim o hatayı ablam yaptı bebek kolitli doğdu aylarca perişan olduk doktorda sodayı tavsiye genelde etmez heleki meyveli soda asla derim