SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bestbaby ben de 10. Haftadayim ama mide bulantisi olmadi bende henuz. Çubuk kraker iyi geliyormus duyduguma gore 🙄
Demetdemircioglu Bestbaby beni kraker leblebi falan kesmedi doktor bir ilac verdi ama kullanmani pek onermem mecbur kalmadikca kullanma dedi 😁 bende klozetle kanki oldum yemek yemedim falan kendili ginden gecene kadar ne yazikki yapilcak bir cozum bulamadim😅😅
OzlEmrah Bestbaby 4 aya kadar çektim bulantıları. Günde 10 kez çıkardığımı biliyordum. Ayva iyi geliyordu rahatlatıyordu miğdemi ve Polo şeker 😅🙈 ama bunlarda geçici çözüm doktorun verdiği bulantı hapını da içmedim mecbur kalmadıkça içme demişti. O yüzden sabırla beklemelisiniz geçeceği günü 🤗 inşallah yakında geçer 🙏
sercen Bestbaby bekle cnm geçecek inşallah ben bugün 11 oldum iki gündür iştahım açılmış bulantidan yemek yemiyordum çok.kotuydum çok.sukur iki gündür geçti sadece yemekten sonra agrim ve bulantı az oluyo o kadar geçecek sabret
Bestbaby Demetdemircioglu onzyd adında cilekli bir ilac verdi banada günde en fazla 2hakkım var bazen o bile kesmiyor leblebi nohut tadında olduğu için yiyemiyorum kraker bile kimi zaman etki etmiyor😪
Demetdemircioglu Bestbaby diren kuzum benim bi anda kesildi simdi allah ne verdiyse yiyorum midem dolu ben mutlu 💪😅😅
Figen 6 aya kadar bulantı ve kusma yaşayan biri olarak her şeyi denedim ne çubuk kraker ne beyaz leblebi hiç biri fayda etmedi hatta ilaçlar bile. Tek iyi gelen ayva oldu bana onu yiyince bulantım azalıyodu tavsiye ederim 🙏🏻
SevdaKurudere Bana zencefilli folik asit verdi geçen ay dr iyi geliyormuş diye bana iyi geldi benim kusma olmuyor bulantı oluyor sürekli ama bi kaç gündür bayağı hafifledi geçiyor sanırım