Mslm 20 li fatlarada hep şikayet ederdim beterin beteri varmış valla kızlar şimdi daha fena tuvaletimi yapıyorum tamam işim bitti diyip kalkıyorum tuvaletten çıkmadan tekarar çişim geliyor bidaha oturuyorum 😂😂
melindam KubrAbdullahh Bsn hiç Sizin Gibi Değilim Günde 3 Litre Su İçiyorum Toplam 3 Kere Gidiyorum 😔Ama Vücudum Davul Gibi Şiş 😔Keşke Gitsemdr Şişmesem
KubrAbdullahh melindam canım bende aksine su içmiyorum günde 2 bardak suyla günü bitirdgmi biliyorm şişimde yok acaba tuzlumu yiyosunuz tansiyon probleminiz varmı
melindam KubrAbdullahh Tansiyon Sorunumda Yok Ama 16.Haftadan Beri Şişiyorum İdrarda Proteinde Yok Doktorum Normal Vücudun Ödem Tutan Bir Vücut Demekki Dedi. Eskidende Ödem Olurdu Zaten Bacaklarımda Nöbetten Çıktığımda Falan Davul Gibi olurdu Ayakkabı Olmazdı Ayağıma
Ayse-gul Akşam olunca noluyosa sanki sabah kalktgimdan akşama kadar ictiklerim birikiyo aksam yarım saate bir gidiyom artık eşime diyom salondan WC ye hortum çekelim 😂😂
KubrAbdullahh ozgeyns canım migfem bulamıyor benm çok su içince kusuyorm soda falan içiyorm bebegin suyuda iyi