Yeri geldi Burda başınızı ağrıttım yeri geldi sohbet ettik derdime ortak oldunuz . Çoğunuz beni tanıdı . 3 kayıptan sonra çabalarımı gördü . Ne kür, ne ilaç hiçbiri değil. Tek bir yolu var hamile kalmanın. KAFADAN ATMAK, DÜŞÜNMEMEK. HESAP KİTAP YAPMADAN HAMİLELİK DÜŞÜNMEDEN İLİŞKİ YAŞAMAK. Evet zor ama başarabilirsek hamile kalacağız. ağustosta onca denemeden sonra negatif görmekten bıkmıştım yeter artık deyip boşvermiştim takvime bile bakmamıştım içimden gelmiyordu ve hamile kalmıştım ama kaybettim. Şimdi yine kendime söz veriyorum tüm uygulamaları silip, evdeki testleri yok edip, kendime hobi edineceğim yine müzik açıp dinleyeceğim. Kitap okuyacağım. Yine kafamdan atıp seni yeneceğim stres . Sonra hamile bir şekilde dönüp buraya sizinle paylaşacağım. O güne kadar hepiniz Allah’a emanet olun . Başını ağrıttığım kırdıgım kim varsa halkınızı helal edin paylaşımlarıma sabırla yanıt veren derdime ortak olan herkesten Allah razı olsun şimdi gidiyorum : bebekle ilgili her şeyi siliyorum . Bu adetim de bitsin kafama takmadan hamile kalıp buraya aranıza mutlu şekilde döneceğim. Kararlıyım, . Döndüğümde hepinizi hamile görmek dileğimle . Hakkınızı helal edin Allah’a emanet olun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻