Bahar-baser-006 Merhaba anneler . Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasın ve kontroller için hastaneye gidiyor musunuz? Malumm korona 😫
Unsalinn_Annesii Bahar-baser-006 20. Haftadayım detaylı ultrason için gitmem lazım bir iki hafta içinde gidicem bende mecbur
Bihem Bahar-baser-006 Geçen hafta gittim hastane bomboştu, haftaya randevu aldım 38. haftamdayım, ama randevum iptal edildi ve şuan napcam bilmiyorum 😕
_9297_ Bahar-baser-006 bende 27 haftaligim bu hafta filan şeker yüklemesi için gitmem gerekiyor normalde ama tedirginim korkuyorum açıkçası annemlerde kesinlikle istemiyor gitmemi bı sknti olmadığı sürece gitme diye baskı yapıyor ama ben de korkularına rağmen bi o kadar da bebeğimi çok merak ediyorum 😔😔😔
Bahar-baser-006 Hahhsueoe Hahhsueoe hangi şehirdesiniz. Randevu alıyorum sürekli iptal ediliyor benimde ne olacak bilmiyorum 😞
Selimem Benim bir buçuk ay olcak gitmeyeli 27 yim doktora sormam lazım gel derse gidicem Allahım sen bizleri yavrularımızı koru amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Balevlatlarinannesi Bahar-baser-006 canım randevularin iptal edilmesi doktorlarla alakalı durum değil. Hergün bir dr oluyor hastanede.ve sabah bağlı olduğun hastaneyi arayarak hangi doktorun olduğunu öğren. Ve o şekilde git…mutlaka muayene ediyorlar. …Bende öyle yaptim
Bahar-baser-006 Didoous devleteemi gidiyorsunuz özelemi ben devlete Randevu alıyorum sürekli iptal ediliyor benimde ne olacak bilmiyorum 😞
Ozzzgeee Bnmde haftaya kontrolm var ama napcam hc bilmiyorum gitsem korkuyorum gitmesem ne durumdayz bilgimiz yok ☹️☹️☹️
Bahar-baser-006 _9297_ kontrollere gitmek lazım ama insan çok tedirgin oluyor. Hakkımızda hayırlısı olsun☹️
Bahar-baser-006 Balevlatlarinannesi bende o şekilde yapayım yoksa sürekli iptal oluyor. Teşekkür ederim