Heyecanlianne- Kızlar 14. Haftasında olan varmı ? Cinsiyet için ne zman hastaneye gitmeyi düşünüyorsunuz ?
Nse Heyecanlianne- şu an 27+4 günlük hamileyim cnm 15 haftalıkken gitmiştim kız demişti ama bir ay daha bekle degise bilir demişti değişmedi kızım olacak ama sen gideceksen 16 17 haftalıkken git o zmn net belli oluyor diyorlar
Bogurtlen Heyecanlianne- 14+3teyim 11.haftada öğrendim cinsiyeti 13.haftada yine gittim cinsiyet doğrulandı hata çıkmadı yani :)
Ssulecik2817 Heyecanlianne- ben gittim bugün öğrendim 15. Haftadayız erkek bebeğimiz olacak inşallah 🤗
Heyecanlianne- Nse bende öyle düşünüyorum zaten hastanelere gitmek riskli tam belli olsun sonra gideyim bir daha gitmek zorunda kalmiim diye
Starbucks yumukeller 12 haftalıkken gittim kız dedi. 17 haftalıkken gittim erkek 100%erkek dedi anlamadım bu işten bişi. Hocam yanılırsanız dedim, ben yanılmam bu zamana kadar ne dediysem o çıktı dedi ve sonuç aynı doktor erkek dedi😅
Heyecanlianne- Aysenes ya Allah bağışlasın şuan kaç haftalıksın belirtilerin nasıl tahmin ediyormuydun
Aysenes Heyecanlianne- suan 16 haftalik olduk ilk 12. Haftaya kadar cok kustum bisey yiyip icemedim hastanede kaldm 4 gun serumlar aldim cok cektirdine gore kiz galiba dedm ama erkekmis 😂
Heyecanlianne- Aysenes ya bende çok kötüyüm tatlımyiyemiyorum midem felaket sivilcelenme oldu tüm belirtiler kız ama bakalım hayırlısı 😍❣️
Cansummm Heyecanlianne- 12. Haftada direk kız dedi doktorum ve hala değişmedi üstüne her gittiğimde kızımız iyi diyor 😃
Mevsim36 Heyecanlianne- 14 olduk bizde ayın 7sine aldığım randevu iptal edildi. Merkezdeki hastaneye de gidemiyorum. Nasıl olucak bilmiyorum.