Feyza_d Kızlar besigi 60*120 düşünüyorum odam geniş olmadığı için kullanan varmı çok mu küçük ölçüsünü kestiremiyorum tam virüsten dolayı internetten sipariş vereceğim gibi kullananlar var mı ?
Roje Feyza_d yok canım gayet geniş bende aldım ama mobilyacida yerim olmadığı için doğumdan sonra gelecek
Esarikay Feyza_d ne kadar kullanacağına bağlı canım ben aldım 60*120. Şuan gözüme çok büyük görünüyor 😊 yavrum minnacık kaldı içinde 😊
Elifeminask Feyza_d canm bende e bebekten baby me marka aldm bu olculerde kucuk degl bence gayt iyi bebegm dogmadi dognca ins denycem.
Ozgeeyldz1 Feyza_d ben kullanıyorum şuan 60*120 ölçüsünde anne yanı beşik ve küçük değil 3 yaşa kadar rahat kullanabilirsiniz demişti aldığım yer
Gokceylmazz Feyza_d bence tam ideal 60×120 canım bende öyle aldım daha kullanmadım ama bebeğin baya kullanabileceği boyutta 3 yaşa kadar çok rahat yatar
Damla________ Feyza_d park beşik alırsan epey 2 yasını da geçse yatar normal insan sığıyor çok rahat ve mobilya gibi büyüyünce saga sola çarpma , mobilyanın eğer delikli beşikse ayakları oralardan çıkar takılır bilmem ne