Fatma8988 Mili temmuz annesi olacagm inşallah. ⅙ temmuz.. bebe yağı ile yağlanıyorum ve şuanlık sıkıntı yok bembeyaz sarışınım..
Esrakapln Mili tabiki aldımm 5 aylığa kadar bebe yağı sonra yetmedi cildim aşırı kurudu mustela kullanmaya başladım baya faydasını görüyorum
Berfin_kycn Mili temmuz annesi olacam hayırlısı ile bacaklarım çok çatladı göğsümde hafif çatlama var bebek yağı kullanıyorm zeytinyağı da ama boş karnımda da çok çatlak oluşmaya başlamış🤦♀️🤦♀️😳mahvoldu yani her yerim ve benim cildim baya kuru ve derim çok sert olduğu için daha çok çatlarmış öyle insanlarda ve bende o talihsizlerdenim
Grmcmrv Mili haziran annesi olarak 3 4 gün önce göbek altında hafif çatlamalar meydana geldi. Mustela ve lierac kullanıyordum gayet iyiydi aslında ama yetersiz kaldı heralde beyaz tenliyim ve çatlamaya müsait kuru cildim. Şimdi 2 gündür taktik değiştirdim ekstra badem ve çeşitli yağlarla karışım yaptığım yağı sürüyorum cildim emdikçe ve zdrave krem uyguluyorum bunlarla biraz çatlakların renkleri açıldı sanırım işe yarıyor umarım daha fazla ilerlemez😊
Anne23 28 haftalığım oluşmadı şimdilik çatlak. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bide başka başka yağ karışımları
Anne23 Mili badem, kantaron, kayısı, susam, kakao yağlarını karıştırdım günde iki kere sürüyorum. Her gece uyumadan da Hindistan cevizi yağı sürüyorum :)
mervearslantas Mayıs annesiyim ben de, hala çatlağım yok. Düzenli olmasa da badem yağı kullanıyorum. 3 4 güne bir. Bazen de vazelin kullanıyorum
Nazanesila Mili cok kilo aldm 15 kilo ayrica cokodem oluştu vücudumda inanmazsn daha ikinci ayımda hamile olduqun her yerimden belli idi ikinci ayda basladm catlamaya
Fatma8988 Mili johnssbaby benimki. Yarar niye yaramasın her sabah düzenli boca et ama. Mesela ben basenlerden aldım karnım cok cıkmadı. Basenlerime bel yanlarıma göbeğime heryerime sürüyorum. Sürmediğim zamanlar kaşınıyor deri gerildiği için herhalde:/
Mili Berfin_kycn kakao yağı Hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı şuana kadar duyduklarım arasında en etkilileri bi dene istersen canım
Berfin_kycn Mili baya çatlak oluştu denesem bunları geçirir mi yoksa başka çatlak oluşmasını mı sağlar❣️
Hatice-02 Mili canım temmuz annesiyim geçen ay başladım çatlak kremine tavsiye ederim erkenden başlamak lazım. Clife çatlak kremi kullanıyorum cildim pamuk gibi oluyor her sürüşümde ve ne göğüs ucumda ne de karın bacak bölgemde hiç çatlak oluşmadı araştırabilirsin
Belens Bebe yağı kullanıyorum sabah akşam sürekli nemli tutuyorum. Henüz bi çatlama olmadı. Kilo alımı çatlak riskini artıyor.