Sonunda bende dogurduuuumm 😂 Öncelikle Rabb’im hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin herkese 😊 hamileliğim başından beri çok rahat geçti doktorum rahat bir insandi benide sürekli rahatlattı 34.haftada kasılmalarım vardı erken gelicek galiba dedik muaneleri sıklaştrdik taki 38.haftaya kadar 38den sonra bende hiç kasilma çıkmadı 40.haftada doğumumu kararlastirmak için hastaneye gittik pazartesi günü suni sancı verelim dedi doktorumuz 16.mart pazartesi gittik hastaneye çok heyecanlı ve hazır hissediyordum kendimi nstye girdik kasilma 0 ultrasona girdik suyumuz azalmis hareketlerimizde azdı zaten doğum yapacağım güne kadar hiç alttan muayene yapmadık doğumdan çok muaneden korkuyodum ilk defa muane oldum çok kolaymis hemen bitti zaten açılmam hiç yoktu sipinal sezeryana karar verdik kendimi sezeryana hiç hazırlamamıştım kabul etmem biraz zor oldu hazırlıklarim yapıldı artık oğluma kavuşmak için amaliyathaneye götürdüler belimden yapılan iğne beni çok zorladı sırtımda kireçlenme varmış 3 kere soktular 3.de ancak oldu bacaklarıma hemen sıcaklık geldi yatırdılar çok ağır geldi galiba nefesim kesildi amaliyatin sonuna kadar hava verdiler tansiyonum çok düştü sürekli kusma geldi suntayi uyuşturduktan sonra taktilar amaliyat başladı sadece cekistirmeliri hissettim bı ara kendimi iyi hissediyordum elimi tutan ablaya başladınız mı ne zaman gelicek kaç dk sürer dedim ooo dur kızım daha yeni başladk çok var dedi abla sustuktan sonra doktorumuz aaa isiyo dedi ve benim bebeğim başladı aglamaya hemen bana verdiler öptüm kokladım çocuk doktoru aldı kontrollerini yaptı o arada benim dikislerim yapıldı yapıştırma işlemi yapmislar odaya geçtikten sonra hâlâ kusuyordum o ara bebeğimi emzirdim ve hastaneye ziyaretçi yasağı geldi eşim bebeğimizi gördü ve gitti cok uzuldum yanımızda olamamasina uyuşuklugum 2 saatte kalmadan geçti 4 saat sonra falan yürümek için beni kaldırdılar ilk yürüyüş çok zordu karnım yirtilicak gibi hissettim biraz yürüdükten sonra yattım 2 saat sonra falan sontayi çıkardılar tekrar yürüdük bidahada kendimi iyi hissettigim heran yürüdüm rahimin toparlanmasi için ve o ağrıları azaltması için ağrı kesici iğne yaptılar rahimi toparlayan iğne çok zordu kivrandirdi beni bı ara doktorum geldi hipnoz etti telkin verdi agrilarimi azalttı hastaneden çıkana kadar ağrılarını az hissediceksin dedi ve gerçekten çok rahat ettim taki eve çıkana kadar eve geçtim sırt ağrısı bel ağrısı başladı bende sırt ağrısını bı kremle geçirdik ama o baş ağrısı canımı alicakti sanki bebeğimi bile zor emzirdim tam 4 gün çektim o ağrıyı başımı kaldırdığım gibi beynimin cikicagini hissettim yatınca rahatlıyordum sadece acile gittik ağrı kesici serum yaptırdık o bile banamisin demedi 4.gun bebeğim için artık toplanmam lazim dedim ve bol bol su Nescafe bitterli çikolata yedim biraz daha iyiydim bugün 19.gunluguz ve tam anlamıyla bugün bitti baş ağrısı ama bende aksilikler bitmez bide bu olanlar yetmezmiş gibi amaliyat yerim iltihab kaptı hastaneye de gidemiyorum virüs yüzünden iki gündür tentürdiyot sürüyorum sipinal sezeryani kesinlikle bidaha tercih etmem genelin daha rahat olduğunu söyledi herkez onu denerim die düşünüyorum ama meleğim için herşeye değer bu arada ultrasondaki kilo boy pek doğru çıkmıyor karnım çok büyük değildi 3500 gözüküyordu doktorumuz o kadar yoktur karnın küçük dedi ama benim bebeğim bizi yanılttı 3940 geldi paşam omuzlarida genismis normal doğum da olmuycakmis zaten uzun oldu biraz hakkınızı helal edin 🤗merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim 💕