Kizlar hemen anlatmaya basliymm 😀
virüs nedeniyle hemen dogurmak istiyodum internette tarcinli su dogumu tetikledigini duydum günde iki bardak icmeye basladim ikinci gün sabah camasirimda islaklik hissettim lavoboya gidince az az su gelmeye basladi birazda kan vardi sonra hazirlandim dus aldim saat 11de hastaneye gectik muayenede 3 cm acikligim vardi yatisimizi yaptik suyum geldigi icin bebekte enfeksiyon riski olabilir diye suni takildi hemen etkisini göstermeye basladi korkutmak istemem ama cok kötüydü 😐 3 saat öyle sanci cektim Arada gelip kontrol ettiler sonra doktorum geldi aciklik 6 cm olmustu banyoya girdim suyun altinda biraz kaldim ciktim birden ikinma hissi geldi hemsireler ikinma nefes al ver diyolar ama o an onu yapamadim hemen dogumhaneye gectik doktor gelene kadar 2-3 kez daha ikinma hissi geldi doktorum geldi 2 kez daha ikindim bebegim dogdu.. bebek dogunca sanci gecip rahatlicagimi düsünüyodum ama öylee olmadi yine cok sancim vardi sonra dikis atildi hissettim biraz… ondan sonra odaya gectik bebegimi getirdiler emzirdim ama agrim devam ediyodu agri kesici verdiler sonra biraz rahatladim. virüs dolayisiyla hastanede kalmadim sabah 11de gittik 14:40 dogum oldu 23:00 hastaneden ciktik bugün 5.gün ama yürüyemiyorum oturamiyorum dikislerden dolayi korkutmak istemem kimseyide benim dogumum böyleydi 🙂 uzun oldu biraz hepsini yazmaya calistim .. 🙂